PENZION U VLADAŘE - Toužim

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Vladař v Toužimi je krásný rodinný penzion, který nabízí nejen ubytování, ale dokonalý odpočinek i prožití aktivní dovolené. V penzionu Vladař si na své si přijdou milovníci cykloturistiky, jízdy na koních, pěší turisté i ti co cestují výhradně autem. Najdete zde síť 500 km soukromých cyklotras, které vedou překrásnou, liduprázdnou přírodou na toužimsku, a můžete je projet na kole nebo koni. Jistě oceníte i blízkost slavných lázní – Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovi Lázně.

Ale nemusíte do města, stačí se vydat na kole po trase, která mapuje prameny minerálek.

Nezapomínáme ani na děti a seniory. V penzionu Vladař najdete i wellness centrum se saunou, vířivkou, masážemi, zábaly i bylinkovými lázničkami. Pro cvičení Zumby, Pilátes, Jógy i tanec je připraven náš společenský sál.

PENZION U VLADAŘE ubytování v pensionu

V penzionu je 59 postelí ve 20ti pokojích, které jsou 2, 3 a 4 lůžkové s vlastním sociálním zařízením, TV a WIFI. 2 lůžkový pokoj 4× , 3 lůžkový pokoj 13× , 4 lůžkový pokoj 3× ,

Gastronomie

Restaurace nacházející se přímo v penzionu pojme 50 osob, pod pergolou na dvoře je 40 míst a zahrádka před restaurací pojme 15 hostů. V zimním období restaurace poskytuje pouze snídaně. Pro skupiny více než 10 osob zajišťujeme celodenní stravování.

Rezervovat ubytování v PENZION U VLADAŘE - Toužim

Nejbližší ubytování v Toužimi a okolí

Ubytování Toužim

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah