RODINNÝ PENSION BEČOV - Bečov nad Teplou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný pension Bečov*** se nachází v samotném centru historického městečka Bečov nad Teplou, které leží v krásném prostředí Slavkovského lesa uprostřed tzv. Lázeňského trojúhelníku.

Rodinný pension Bečov Vám nabízí prostorný apartmán s vlastní plně vybavenou kuchyní, příjemné pokoje, které dýchají uvolněnou atmosférou, a klubovou místnost pro Vaše oslavy nebo firemní akce. Obchodním cestujícím nebo zaměstnancům na služebních cestách nabízíme veškerý komfort pro práci i odpočinek. V celém pensionu je k dispozici vysokorychlostní wi-fi připojení, které poskytujeme zdarma. K dispozici je i pracovní stůl.

Nabízíme prostorný apartmán s plně vybaveným kuchyňským koutem, obývákem a ložnicí, nebo „junior suite“ – rodinný dvoulůžkový pokoj s obývací částí a možností přistýlky. K dispozici je dětská postýlka, dětská židlička a přistýlky dle potřeby. V prostorách pensionu připravujeme i dětský koutek. Vstupní dveře do pokojů i apartmá jsou vybaveny automatickým samozavíračem (brano), který malým dětem zabrání vstupu z pokoje na schodiště. Vaše děti tak budou v bezpečí.

Klubová místnost nacházející se v přízemí je k dispozici hostům pensionu. Kapacita klubové místnosti je 10-15 osob. Je koncipována jako odpočinková místnost s prostornou rohovou sedačkou a krbovými kamny. Přestože velká okna zprostředkují výhled přímo na náměstí, budete zde mít dostatek soukromí. Klubová místnost je připravena pro pořádání večírků, rodinných oslav nebo firemních akcí. Na vyžádání je k dispozici i aparatura, ke které lze připojit jakýkoli hudební přehrávač.

Ke klubové místnosti náleží také společná kuchyňka, která je k dispozici zdarma, pokud váš pobyt trvá alespoň na dvě noci. Kuchyňka je plně vybavena (varná deska, rychlovarná konvice, prostorná lednice, nádobí apod.). V kuchyňce je barový pult a dvě židle, v klubové místnosti pak 2 stoly.

Parkování je možné přímo před domem.

RODINNÝ PENSION BEČOV ubytování v pensionu

POKOJ č 1 - Dvoulůžkový pokoj (24 m2) – podkrovní pokoj s širokým výhledem na údolí řeky Teplá obklopené lesy nabízí dvoulůžko (manželskou postel) a posezení ve dvou křeslech s vyšším konferenčním stolkem, který je možné také využít jako pracovní stůl. Pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Pokoj může být dle Vašeho přání vybaven rychlovarnou konvicí, minibarem nebo dětskou postýlkou.
POKOJ č. 2 - Dvoulůžkový pokoj - Junior suite (31 m2) – podkrovní pokoj s výhledem na celé náměstí, zámek a kostelní věž nabízí dvě oddělená lůžka s možností další přistýlky a obývací část s pohodlnými křesly a konferenčním stolkem. Pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Pokoj může být dle Vašeho přání vybaven rychlovarnou konvicí, minibarem nebo dětskou postýlkou. Pokoj vyhovuje standardu rodinného pokoje.
Apartmán (60 m2) – prostorný apartmán rozprostírající se přes celé druhé nadzemní podlaží s rozvržením 3+kk poskytuje plně vybavenou kuchyňskou linku s lednicí, varnou deskou a jídelním stolem, obývák s rozkládací rohovou pohovkou s ložnou plochou 120×200 cm. V apartmánu je také ložnice s dvoulůžkem (manželskou postelí) a dalším lůžkem sloužícím jako přistýlka. Z ložnice je vstup do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Dlažba koupelny Vás v chladných měsících příjemně zahřeje díky vestavěnému podlahovému vytápění. Z kuchyně a obýváku je výhled na náměstí, z ložnice na údolí řeky Teplá. Apartmán může být dle Vašeho přání vybaven dětskou postýlkou, dětskou židličkou nebo další přistýlkou.

Gastronomie

Pro hosty pensionu ubytované ve dvoulůžkových pokojích, jejichž pobyt trvá alespoň dvě noci, je zdarma k dispozici plně vybavená kuchyňka.

Apartmán je vybaven vlastní kuchyňkou.

Okolí pensionu a Bečov nad Teplou

Bečov nad Teplou leží v pomyslném středu „Lázeňského trojúhelníku“, který tvoří Mariánské Lázně, Karlovy Vary a Františkovy Lázně. Pokud jste ještě nenavštívili nejvýznamnější lázeňské město u nás, doporučujeme Vám okusit neopakovatelnou atmosféru karlovarských kolonád, chuť plnou léčivé síly pramenů a noblesu lázeňských kaváren, kterou vyhledávají doslova celé generace hostů z blízkých i vzdálených koutů světa. Státní hrad a zámek Bečov nad Teplou spolu s relikviářem sv. Maura a kostelem sv. Jiří jsou jedním z nejznámějších turistických cílů v regionu.
Bečov nad Teplou a jeho okolí je ozdobou chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Okolní přírodní a kulturní bohatství láká k výletům a procházkám. Pro turisty jsou připraveny naučné stezky nebo panoramatická trasa po vrcholcích kolem bečovského údolí.

Dále můžete navštívit nové venkovní dětské hřiště (asi 200 m od pensionu) nebo zámecké terasy, které jsou přístupné v otevírací době zámku zdarma (asi 100 m od pensionu).

Rezervovat ubytování v RODINNÝ PENSION BEČOV - Bečov nad Teplou

Nejbližší ubytování v Bečově nad Teplou a okolí

Ubytování Bečov nad Teplou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah