HOTEL BÍLÝ BERÁNEK KRALOVICE

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Bílý Beránek naleznete v krásném centru města Kralovice. V přízemí budovy je restaurace s bowlingem a zahrádkou. Hotelová část zabírá první a druhé patro budovy. Všechny pokoje jsou bezbariérově přístupné (v budově je výtah). Po celé budově je k dispozici stabilní bezdrátové připojení. Pro Vaše vozidla je k dispozici parkoviště před hotelem.
Možnost ubytování v našem hotelu Vám umožní strávit v Kralovicích tak dlouhý čas, jak si budete přát. Přejeme Vám příjemně strávené chvíle v naší přítomnosti a doufáme, že se k nám budete rádi vracet.

Po celém prostoru hotelu je k dispozici stabilní bezdrátové připojení k internetu (zdarma). Celý hotel, všechny prostory restaurace i zahrádky hotelu jsou plně bezbariérové. Pro Vaše vozidla je připraveno velké parkoviště před hotelem. (parkování zdarma) Pro konference nabízíme místnost s kapacitou 20 osob.

HOTEL BÍLÝ BERÁNEK KRALOVICE ubytování v hotelu

K ubytování nabízíme: 5 jednolůžkových pokojů 13 dvoulůžkových pokojů 2 apartmány
Každý pokoj má k dispozici svojí koupelnu společně s WC. Všechny pokoje jsou vybaveny barevným plochým televizorem s youtube, netflixem a satelitními kanály.

Recepce

6:30

Gastronomie

Restaurace je součástí hotelu.

Rezervovat ubytování v HOTEL BÍLÝ BERÁNEK KRALOVICE

Nejbližší ubytování v Kralovicích a okolí

Ubytování Kralovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah