UBYTOVÁNÍ KRALOVICE

Více o privatu

Popis ubytování

Ubytování Kralovice se nachází přímo v Kralovicích, 28 km jihozápadně od Rakovníka. Chalupa se nachází na okraji obce v přímém sousedství městského parku. Jedná se o dům se třemi pokoji, předsíní, chodbou a koupelnou s WC. Město Kralovice nabízí mnoho možností kulturního a sportovního vyžití. V okolí je např. in line dráha nové koupaliště a různá hřiště. Kralovické info centrum Vám také rádo doporučí návštěvu mnoha památek v malebném okolí Kralovic. V Kralovicích je například hrobka rodu Gryspeků nebo nedaleký Mariánský Týnec.

UBYTOVÁNÍ KRALOVICE ubytování na privatu

Chalupa k pronájmu poskytuje ubytování pro 1 až 7 osob ve 3 ložnicích.
Ložnice a pokoje: Dva pokoje jsou využívány jako ložnice s celkovou kapacitou šest lůžek, pokoje jsou slunné a prostorné. Pro vaše ratolesti je možno přidat do pokoje dětskou postýlku nebo pro ty větší přistýlku.
Další pokoj využíváme jako společenskou místnost s kuchyňkou a jídelním koutem. Tato místnost je vybavena velkou TV s širokou nabídkou programů. V celém objektu je také možné připojení na WIFI.
Sociální zařízení: Prostorná a slunná koupelna je vybavena skříňkou s umyvadlem vanou se závěsem (možnost sprchování) a WC.
Vytápění: Objekt je vytápěn plynovým kotlem (ústřední topení). Pro venkovní posezení je k dispozici dřevo na topení v ohništi.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ KRALOVICE

Nejbližší ubytování v Kralovicích a okolí

Ubytování Kralovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah