PENZION TESÁK - Chvalčov

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Tesák-Čerňava se nachází na kopci Tesák nad městem Chvalčov nedaleko Bystřice pod Hostýnem. Tesák je přírodní rezervace v lokalitě Rajnochovice v okrese Kroměříž. Rezervace leží uvnitř přírodního parku Hostýnské vrchy, který zároveň podléhá ochraně jako ptačí oblast a evropsky významná lokalita.

Tento Retro rekreační objekt kompletně zrekonstruovaný v roce 2012 který na vás dýchne klidem a vzpomínkami na staré dobré časy s možností zasnít se při pohledu do velkého krbu s pohodlné sedačky. Chata stojí na kopci Tesák v nadmořské výšce 690 m n. m. Obklopená z jedné strany parkovištěm a z druhé strany oplocenou prostornou zahradou s dětským hřištěm, trampolínou, posezením u ohniště a voliérou se zvířátky (králík, morče, andulky). V bezprostředním okolí navazují bukové lesy, kde se můžete hodiny anebo celé dny procházet a nechat na sebe působit blahodárné účinky lesa.

PENZION TESÁK ubytování v pensionu

Celkem u nás najdete 58 lůžek včetně přistýlek v podobě rozkládacích gaučů. Posezení u krbu v jídelně, ale taktéž na chodbách ve výklencích, kde se nachází stůl i matrace k sezení a hraní společenských her.

Rezervovat ubytování v PENZION TESÁK - Chvalčov

Nejbližší ubytování ve Chvalčově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah