HOTEL POD ŠAUMBURKEM - Rajnochovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel pod Šaumburkem se nachází v malebném prostředí Hostýnských vrchů a nabízí ubytování s nejkrásnějším pohledem na okolní přírodu v nadmořské výšce 540 m n. m.

Hotel pod Šaumburkem je komplex budov v přírodním parku Hostýnské vrchy, postavený ve stylu švýcarské horské chaty. Hotel dnes slouží jak k individuální rekreaci, školám v přírodě, školním výletům a sportovním soustředěním.

Ubytování je ve 25 standardně vybavených pokojích, gastronomii, nekuřácké prostředí. Tuto pestrou paletu služeb nabízí hotel jako ideální místo pro odpočinek, relaxaci, sportovní vyžití nebo zábavu.

Hotel je zároveň vybaven i konferenčními prostory a technikou, která je připravena pro firemní klientelu.

Hotel má k dispozici vlastní parkoviště o kapacitě 50 míst. Cyklisté a lyžaři jistě ocení možnost bezpečného uschování kol a lyží při návštěvě nebo při delším pobytu v hotelu.

HOTEL POD ŠAUMBURKEM ubytování v hotelu

V hotelu Vám nabízíme ubytování v příjemném rodinném prostředí. Celkem máme k dispozici 70 lůžek a 40 přistýlek v 25 pokojích a apartmánech. Všechny pokoje a apartmány mají k dispozici WIFI připojení k internetu zdarma.

Hosté si mohou vybrat z příjemných dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s přistýlkami, lodžií s výhledem do přírody a s vlastním sociálním zařízením. K pobytu nabízíme několik variant stravování.

Část pokojů je vybavena barevným televizorem, internetem ZDARMA, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, ručníky.

Recepce

Recepce je Vám k dispozici denně od 8.00 do 19.00 hodin.

Gastronomie

Restaurace Hotelu pod Šaumburkem Vás již na první pohled zaujme příjemnými prostory ve valašském stylu. Zakládáme si na vysoké úrovni gastronomie s důrazem na krajovou kuchyni v moderním pojetí a využití místních surovin. Dopřejte si vybrané speciality našich zkušených kuchařů. Kvalitní a poctivá domácí kuchyně je pro mnohé hosty důvodem, proč se k nám rádi vracejí.

Naši kuchaři se gastronomii věnují s láskou a úctou k surovinám i životnímu prostředí. V souladu s aktuálními trendy moderní gastronomie připravujeme pokrmy zásadně z čerstvých surovin, bez využití polotovarů.

Rezervovat ubytování v HOTEL POD ŠAUMBURKEM - Rajnochovice

Nejbližší ubytování v Rajnochovicích a okolí

Ubytování Rajnochovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah