CHATA TESÁK - Rajnochovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata se nachází u lesa, v samém srdci Hostýnských vrchů, na klidném místě, kousíček od známého Tesáku, lyžařských vleků, průsečíků turistických cest, které Vás zavedou jak na Troják, tak na Hostýn, na vyhlídku Maruška, Kelčský Javorník, Rusavu a jiné. Chata leží 700m. n. m. a je z ní nádherný výhled až na Slovensko, Valašsko, Zlínsko. Chata (40m2) prošla rekonstrukcí, při Vašem příjezdu budete mít voňavé vyprané povlečení, vše uklizené a vše připravené pro Váš odpočinek jak ve formě sportovních aktivit, kterých je v okolí celá řada v každém ročním období (lyžařské vleky, bowling, vyhlídky, turistické trasy), přes relax (sauna na Trojáku např.) až po kulturu (letní kino).

Chata k pronájmu poskytuje ubytování pro 1 až 5 osob v 1 ložnici. Ložnice a pokoje: Koupelna se sprchovým koutem a WC, předsíní, ložnicí, kuchyní a obývákem. V ložnici se nachází patrová postel pro 2 osoby o rozměru 200×80 cm a jedna postel o rozměru 200×125 cm. V obýváku je umístěna rozkládací postel o velikosti 200×130 cm. Kuchyně je vybavená toustovačem, sendvičovačem, překapávacím kávovarem, lednicí, vařičem, troubou, mikrovlnkou, sklenicemi na víno, příbory, nádobí... Sociální zařízení: Koupelna se sprchovým koutem a WC. Vytápění: Kamna na tuhá paliva s výměníkem – radiátory, otevřený krb. K chatě je k dispozici dostatečná část dřeva pro zimní období a po domluvě je možné přijet již do vyhřáté chaty.

Gastronomie

K dispozici je plně vybavená kuchyně, včetně sporáku, mikrovlné trouby, ledničky, toustovače, varné konvice… Kousek od chaty (700m) je místní nově otevřená hospůdka s čepovanou Plzní a jiným drobným občerstvením (otevřeno zatím převážně v letní sezóně). 1,5 km od chaty se nachází 2 restaurace, jednu obsluhují majitelé vyhořelé známé turistické chaty Tesák, kde nabízí široký výběr jídel od zvěřiny po českou kuchyni a 100m od této restaurace se nachází Restaurace Pod Kyčerou. Dále 4 km po silnici od chaty se nachází středisko „Troják“, kde máte na výběr hotel, restaurace, saunu, bowling, hřiště, … až po lyžařské sjezdovky.

Rezervovat ubytování v CHATA TESÁK - Rajnochovice

Nejbližší ubytování v Rajnochovicích a okolí

Ubytování Rajnochovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah