HOSTINEC NA ROZCESTÍ - Podkopná Lhota

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hledáte jedinečné a zároveň příjemné prostředí pro ubytování nedaleko Zlína, abyste si mohli do syta vychutnat své volné chvíle a krásy přírody? Jste znalcem dobrého piva a jídla. Nabízíme Vám ubytování poblíž Zlína v našem stylovém Pivovaru Vraník s možností exkurze v našem pivovaru.

Pivovar Vraník nabízí ubytování v 9 pokojích a 3 apartmánech s celkem 35 lůžky, vybavených stylovým nábytkem, LCD televizí, lednicí, sociálním zařízením a bezplatným WIFI připojením.

Hledáte jedinečné a zároveň příjemné prostředí pro ubytování nedaleko Zlína, abyste si mohli do syta vychutnat své volné chvíle a krásy přírody? Jste znalcem dobrého piva a jídla. Nabízíme Vám ubytování poblíž Zlína v našem stylovém Pivovaru Vraník s možností exkurze v našem pivovaru.

Obec Trnava se nachází nedaleko Zlína, města, které je úzce spojeno s naším známým a velmi úspěšným podnikatelem Tomášem Baťou. Ubytování u Zlína v Pivovaru Vraník, disponuje velmi dobrou polohou. Z Trnavy lze totiž vyrazit na výlety nejen do Zlína, Vizovic, ale i do turisticky zajímavých oblastí Valašska či do úžasné Zoologické zahrady Lešná. Mezi další atraktivní místa v okolí lze zařadit například dostihové závodiště Slušovice, exkurze v pálenici Rudolf Jelínek, nebo přehradu a hotel Všemina. Hledáte-li klidné místo pro ubytování poblíž Zlína, Slušovic a Vizovic, pak neváhejte a navštivte Pivovar Vraník.

HOSTINEC NA ROZCESTÍ ubytování v pensionu

Pivovar je nově plně zrekonstruován a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI. Podkrovní pokoje mají klimatizaci. Hostům je k dispozici uzavřené parkoviště. Nic Vám tedy v našem ubytování nebude chybět a navíc budete ubytovaní nedaleko Zlína.

Gastronomie

Pivovar Vraník se nachází na úpatí Vizovických vrchu v turisticky zajímavém, ale zatím málo poznaném místě Valašska. Provozuje pivovar s varnou 6 hl umístěnou přímo v pivovarské restauraci. Od roku 1928 nabízí své služby a zajímavostí je, že je v rukou již čtvrté generace rodinných příslušníků. Momentálně je po kompletní rekonstrukci, ale i přesto dýchá duchem poctivé moravské hospody se svými štamgasty i atmosférou.

Pivovar a penzion nabízí kompletní ubytovací a restaurační služby v turisticky zajímavém, zatím málo poznaném místě Valašska. Pivovar s nekuřáckým salónkem nabízí 30 míst s výběrem teplé i studené kuchyně, pizz a dalšími místními specialitami.

Okolí pensionu a Podkopná Lhota

Součástí penzionu pivovarská restaurace s nabídkou specialit a pivem Vraník. Venkovní zahrádka s dětským hřištěm, tenisový kurt a salonky pro 30 a 80 osob. Stylová stodola až pro 130 osob, rádi pro Vás uspořádáme svatbu nebo jinou oslavu. Pěkné prostředí nedaleko ZOO Lešná, Slušovic, Vizovic……

Rezervovat ubytování v HOSTINEC NA ROZCESTÍ - Podkopná Lhota

Nejbližší ubytování v Podkopné Lhotě a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah