CHALUPA BARUNKA - Rusava

Více o chalupě

Popis ubytování

​​Rodinná chalupa Barunka nabízí ubytování  v severozápádní části Hostýnských vrchů, která je vyhledávanou rekreační oblastí. Chalupa Barunka na Rusavě poskytuje ubytování až pro 20 osob. Je vhodná zejména pro rodiny s dětmi, vyznavače turistiky, cyklistiky a lyžování. Našim cílem je vytvořit Vám skvělé podmínky pro Váš pobyt na naši rodinné chalupě.
Chalupa je rodinný dům, nově je k dispozici velká společenská místnost s výčepem, krbovými kamny a dětskou hernou.   Chalupa je vytápěna tepelným čerpadlem.   Parkování je přímo u chalupy před garáží nebo na dvoře. Parkovat může 3 - 4 osobní auta.   Sousední rodinný dům má oddělený dvorek betonovou zdí. Na dvoře je bazén, trampolína, dětské hřiště a ohniště. Od léta 2018 máme novou zastřešenou pergolu - posezení. Dále je možné využít gril.

CHALUPA BARUNKA ubytování v chalupě

​Chalupa k pronajmutí poskytuje ubytování pro 4 až 20 osob v 5 ložnicích.   Ložnice a pokoje: Na chalupě je 5 ložnic. 1×3 - lůžkový pokoj, 1×5 - lůžkový pokoj a 3×4 - lůžkovýpokoj. Ve II. NP se nachází dětská herna s velkým množstvím hraček a plyšáků.   V chalupě jsou dvě koupelny z nichž každá má sprchový kout a dvě umyvadla. Dále je v každém patře samostatně WC. Veškerá sociální zařízení proběhla kompletní rekonstrukcí v roce 2017.

Gastronomie

Stravování je vlastní. Možnost restaurace a obchodu v okolí.   ​V kuchyni je indukční deska, trouba, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba, varná konvice a Dolce Gusto kávovar. V obývacím pokoji je SMART TV

Okolí chalupy a Rusava

Léto koupaliště v obci nebo Holešov a Bystřice pod Hostýnem. V zimě lyže v obci nebo skiareál Tesák. Turistika poutní místo Hostýn nebo nedaleký hrad Lukov. Doporučujeme navštívit zámeckou zahradu v Holešově nebo v Kroměříži.

Rezervovat ubytování v CHALUPA BARUNKA - Rusava

Nejbližší ubytování v Rusavě a okolí

Ubytování Rusava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah