HOTEL RUSAVA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Resort Rusava- Hotel Rusava leží v rázovité valašské obci Rusava, v srdci Hostýnských vrchů, uprostřed krásné přírody, cca 10km od Bystřice pod Hostýnem, cca 30km od města Kroměříž. Hotel je křižovatkou turistických tras i cyklotras, klidnou polohou a vybavením je ideálním místem k relaxační dovolené. Skvělé možnosti pro teambuildingy, firemní akce, školení, svatby.

Koupání: solárně vyhřívané městské koupaliště s tobogánem vzdálené od hotelu cca 100 m, vyhřívaný plavecký krytý bazén přímo v hotelu, pro děti brouzdaliště.

Lyžování: V zimním období je návštěvníkům k dispozici lyžařský vlek s umělým zasněžováním a osvětlením: Rusava SKI, s. r. o. – lyžařský vlek se nachází 200 m od hotelu 2. V provozu jsou dva vleky pro dospělé a jeden pro děti.

Vybavení: restaurace, bar s kulečníkem, dětská herna, terasa, salonky, konferenční sály, wellness centrum (whirlpool, sauna, pára), koupele a masáže, krytý plavecký bazén, dětské brouzdaliště, bowling, dětské hřiště, venkovní stolní tenis. V hotelu je k dispozici výtah.

Ubytování na úrovni kategorie *** Hotel 1 (hlavní budova), Hotel 2 (cca. 80m od hlavní budovy), chaty

Stravování: snídaně formou bufetu, polopenze nebo plná penze

Parkování: v areálu hotelu bez poplatku

Naše tipy pro správnou volbu

▪ turistika, cykloturistika, houbaření

▪ wellness služby, bazén

▪ vhodné pro rodiny s dětmi, seniory, akce, svatby

Příroda, relax, sport

Resort Rusava -Hotel Rusava

Poloha:

ve valašské obci Rusava, v srdci Hostýnských vrchů, uprostřed krásné přírody, cca 10km od Bystřice pod Hostýnem, cca 30km od města Kroměříž. Hotel je křižovatkou turistických tras i cyklotras, klidnou polohou a vybavením je ideálním místem k relaxační dovolené. Skvělé možnosti pro teambuildingy, firemní akce, školení, svatby. K dispozici jsou 3 sály, 2 salonky, bar s kulečníkem, dětská herna, venkovní víceúčelové hřiště, bowling, krytý plavecký bazén, dětské brouzdaliště, wellness s vířivkou, finskou saunou a parní komorou. Dále masážní a aroma vany, procedury, masáže. Resort se skládá z hlavní budovy Hotelu 1, dependance Hotelu 2 a 10 komfortních chat.

Koupání:

solárně vyhřívané městské koupaliště s tobogánem vzdálené od hotelu cca 100 m, vnitřní krytý plavecký bazén přímo v hotelu

Lyžování:

V zimním období je návštěvníkům k dispozici lyžařský vlek s umělým zasněžováním a osvětlením: Rusava SKI, s. r. o. – lyžařský vlek 200m od hotelu.

Vybavení:

restaurace, bar s hernou, dětská herna, terasa, salonky, konferenční sály, hotelové wellness centrum (whirlpool, sauna, pára), koupele a masáže, bowling, dětské hřiště, venkovní stolní tenis, stolní tenis. V hotelu je k dispozici výtah.

Ubytování:

Hotel 1 (hlavní budova), Hotel 2 (cca. 80m od hlavní budovy), chaty

Na vyžádání – dětská postýlka (za popl.)

Stravování:

polopenze – snídaně formou bufetu, polopenze nebo plná penze

Parkování:

v areálu hotelu bez poplatku

Naše tipy pro správnou volbu

▪ turistika, cykloturistika, houbaření,

▪ wellness služby

▪ vhodné pro rodiny s dětmi, seniory, akce, svatby

Příroda, relax, sport

HOTEL RUSAVA ubytování v hotelu

V hotelu 1 je k dispozici 28 klasických pokojů kategorie *** Standart nebo Exclusive a 3 apartmá. Pokoje jsou vybaveny TV, koupelnou s WC, hotelovou kosmetikou, ručníky a WiFi. Pokoje Exclusive mají navíc vysoušeč vlasů a balkon.

Na apartmá jsou k dispozici župany, svatební apartmá má velkou vířivou vanu pro 2 osoby.

V Hotelu 2 (vzdálen cca. 80m od hlavní budovy) je k dispozici 19 pokojů kategorie *** s TV, koupelnou se sprchovým koutem a WC, WiFi. Na každé budově je 1 bezbariérový pokoj.

Chaty jsou vybaveny klimatizací, malou kuchyňkou, lednicí a koupelnou se sprchovým koutem a WC. Každá chata má balkon.

Recepce

07.00 -22.00

Gastronomie

Hotelová restaurace s nabídkou ala carte, denní menu, dětské menu, zajištění gastronomických akcí a oslav.

Rauty, hostiny, svatby, grilování.

Snídaně formou bufetu, možnost plné penze nebo polopenze.

Denní bar vedle recepce, venkovní posezení před hotelem a terasa.

Okolí hotelu a Rusava

Hotel Rusava se nachází v nádherné přírodní lokalitě Hostýnských vrchů nad obcí Rusava s dominujícím vrchem Svatý Hostýn, předhůří Beskyd, Javorníků. Od Kroměříže je to 3 km, Holešova 15km. V okolí je řada památek, ZOO Lešná, cyklo a turistické trasy. V zimních měsících Skiareály Rusava, Troják, . Tesák. V létě je 100 m od hotelu vyhřívané koupaliště, lesy pro houbaření, možnost rybolovu. Široké možnosti na procházky, výlety, sportovní vyžití. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází hřiště s umělým povrchem.

Rezervovat ubytování v HOTEL RUSAVA

Nejbližší ubytování v Rusavě a okolí

Ubytování Rusava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah