APARTMÁNY RUSAVA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Rusava se nachází v obci Rusava, která leží asi 12 km východně od Holešova a 10 km jižně od Bystřice pod Hostýnem.

Nabízíme dva samostatně přístupné komfortně vybavené apartmány umístěné v rodinném domě, který od roku 2002 prochází celkovou rekonstrukcí. K dipozici je oplocený velký pozemek s parkovištěm, venkovním posezením v pergole s grilem, ruské kuželky, kabelová televize a WIFI internet.

APARTMÁNY RUSAVA ubytování v apartmánu

AP1 – v podkroví 2 ložnice vždy s dvojlůžkem, v přízemí společenská místnost s krbem, rozkládacím gaučem, kompletně vybavená kuchyňka (se sklokeramickou deskou a horkovzdušnou troubou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, lednicí), sociální zařízení (sprchový kout, umyvadlo a WC). AP2 – v přízemí ložnice s dvojlůžkem a patrovou postelí, kompletně vybavená kuchyňka (se sklokeramickou deskou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, lednicí), sociální zařízení (sprchový kout, umyvadlo a WC).

Okolí apartmánu a Rusava

Na Rusavě je řada možností pro prožití příjemné dovolené. Je zde mnoho rekreačních zařízení s dostatečnou ubytovací a stravovací kapacitou. Místní koupaliště se solárním systémem poskytuje příjemné rekreační vyžití s různými atrakcemi pro všechny věkové kategorie. K relaxaci a aktivnímu odpočinku slouží i hřiště s umělým povrchem, množství turistických a cykloturistických tras a možnost rybaření. Na své si přijdou i houbaři a sběratelé lesních plodů. V zimních měsících zde zase najdou milovníci sjezdového lyžování a snowboardingu lyžařský vlek o délce 400 m s umělým zasněžováním a večerním osvětlením. Vlek na svahu pod vrchem Pardusem leží ve středu obce a je vyhledávaným místem pro rodiny s dětmi i školní výukové zájezdy.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY RUSAVA

Nejbližší ubytování v Rusavě a okolí

Ubytování Rusava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah