CHATA RÁZTOKA - Rusava

Více o chatě

Popis ubytování

Ubytování v Hostýnských horách - chata Rusava

Jedná se o nový objekt určený k rekreaci. Venkovní prostor je travnatý se zahradním domkem. Celá chata je pro maximálně 12 osob. Nebo 1/2 chaty (jeden vchod) pro 6 osob.

Chata je rozdělena na 2 stejné půlky se samostatnými vchody. Ke každé části je samostatné venkovní posezení s grilem na dřevěné uhlí, se zahradním nábytkem, malým pískovištěm pro děti, venkovním Spa bazénkem do 40°C s masážními tryskami a vnitřní infrasaunou. Dostupnost autem a parkování před vchodem do objektu.

CHATA RÁZTOKA ubytování v chatě

Ubytování Hostýnské vrchy

Ubytování na chatě pro 1 - 12 osob ve 4 ložnicích. Nebo pro 1/2 chaty (jeden vchod) pro 6 osob.

Chata je rozdělena do dvou totožných polovin, kde v přízemí je vstupní chodba s krbovými kamny, obývací pokoj s TV a WiFi, kuchyň s jídelním stolem, sociální zařízení, schodiště do podkroví, kde jsou 2 velké prostorné ložnice vždy s manželskou postelí a samostatným lůžkem (2+1) a (2+1).

Vytápění objektu je elektrické podlahové v přízemí a v podkroví pomocí přímotopů.

Každá část je vybavena: venkovním grilem na dřevěné uhlí, samostatné venkovní posezení se zahradním nábytkem a malým pískovištěm, venkovním SPA bazénem s vyhříváním do 40°C s masážními tryskami a vnitřní infrasaunou. Venkovní prostor je travnatý se zahradním domkem.

Dostupnost autem a parkování před objektem.

Okolí chaty a Rusava

Okolí nabízí spoustu vyžití a každý si najde to své.

Místní solární koupaliště. Přírodní koupání v přehradě.

Turistika, cykloturistika - spousta atraktivních turistických cílů, ZOO Lešná, zřícenina hradu Lukov, zřícenina hradu Obřany, zámek Bystřice pod Hostýnem, Sv. Hostýn, Tesák, Troják a další.

Rezervovat ubytování v CHATA RÁZTOKA - Rusava

Nejbližší ubytování v Rusavě a okolí

Ubytování Rusava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah