APHRODITE SUITE HOTEL KARLOVY VARY

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Aphrodite Suite Hotel Karlovy Vary**** je zcela nový hotel s moderními apartmány s plně vybavenými kuchyněmi, který se nachází v samotném centru Karlových Varů, v těsné blízkosti slavných kolonád a horkých minerálních pramenů.
Srdcem hotelu je 34 unikátních apartmánů, jejichž součástí je ložnice, obývací místnost s plně vybavenou kuchyní, koupelna s vlastní pračkou. Hotelová Restaurace Aphrodite Restaurant & Bar je pro snídaně přístupná hotelovým hostům. Atmosféru hotelu podtrhuje Aphrodite Wellness centrum s privátním whirlpool a saunou, a nabídka vybraných wellness procedur. Užijte si atmosféru světoznámých Karlových Varů s mnoha zajímavými výletními cíli, turistickými atrakcemi, skvělou gastronomii a všudy přítomnou okouzlující přírodou. Pro hosty, kteří přijíždějí vlastním vozem, je k dispozici možnost zprostředkování parkování v blízkém okolí.

APHRODITE SUITE HOTEL KARLOVY VARY ubytování v aparthotelu

34 prostorných apartmánů, s ložnicí a obývací místností s plně vybavenou kuchyní, a koupelnou s vanou a s vlastní pračkou, nabízí dostatek prostoru nejen pro jednotlivce a páry, ale i rodiny s dětmi. Některé z apartmánů mají pohodlné rozkladatelné sofa pro 2 osoby a balkon. Každé 4 dny vynášíme koš, měníme ručníky a doplňujeme toaletní potřeby. Každých 6 dní provádíme úklid apartmánu. (Pokud chcete službu úklidu upravit, neváhejte se na nás obrátit v průběhu svého pobytu. Možnost úpravy této služby závisí na obsazenosti hotelu.)

Recepce

CHECK IN: OD 14:00 DO 18:00. Prosíme o respektování.

CHECK OUT: DO 10:00.

Gastronomie

Hotelrestaurant Aphrodite Restaurant & Bar, das für Hotelgäste zum Frühstück geöffnet ist.

Okolí aparthotelu a Karlovy Vary

Karlovy Vary jsou srdcem západočeského lázeňského trojúhelníku. Nádherná příroda, čerstvý vzduch a v15 léčivých minerálních pramenů na jednom místě si získá srdce každého návštěvníka. Zažijte tu pravou lázeňská atmosféru při procházce po malebné kolonádě a pohledu na legendární Vřídlo, gejzír horké minerální vody o 72°C.

Rezervovat ubytování v APHRODITE SUITE HOTEL KARLOVY VARY

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah