APARTMENTS VERONA KARLOVY VARY

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Verona se nachází na hlavní třídě v Karlových Varech. Výhodná poloha zaručuje dostupnost všeho, co mohou Karlovy Vary nabídnout. Rozmanité obchody, kino, park s lázněmi, a další místa zábavy i odpočinku. Břeh řeky Teplé Vás dovede parkem ke kolonádám s prameny a vřídlem.

Apartmány Verona Vaše ubytování v Apartments Verona si oblíbíte od prvního okamžiku a celý váš pobyt se to nezmění. Pohodlné kompletně vybavené apartmány na vás čekají ve zrekonstruovaném objektu s výtahem na pěší zóně přímo v centru Karlových Varů. Uděláme vše pro to, abyste odjeli spokojení a vzpomínali na vaše zážitky v nejlepším.

Břeh řeky Teplé Vás dovede parkem ke kolonádám s prameny a vřídlem. Kompletně zrekonstruovaný objekt s výtahem nabízí luxusní apartmány s kompletním vybavením pro pohodlný pobyt. Design interiérů je vyveden v kombinaci klasického a moderního stylu s důrazem na funkčnost a pohodlí. Koupelny sladěné se stylem interiéru nabízejí WC s integrovaným bidetem, topný žebřík pro sušení ručníků a vanu nebo sprchový kout. Ve fialovém a bordó apartmánu je navíc druhé oddělené WC. Fén je možno zapůjčit na celou dobu pobytu zdarma v recepci.
V domě je vlastní moderně vybavená prádelna, ve které je možné si nechat vyprat a vyžehlit prádlo.

APARTMENTS VERONA KARLOVY VARY ubytování v apartmánu

Každý apartmán má vlastní účelně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou i klasickou troubou, indukční varnou deskou, myčkou na nádobí a varnou konvicí. V obytné místnosti každého apartmánu je k dispozici smart TV s technologií 3D, satelitním i pozemním příjmem. Samozřejmostí pro všechny naše hosty je Wi-Fi připojení zdarma.

Rezervovat ubytování v APARTMENTS VERONA KARLOVY VARY

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah