IMPERIAL APARTMENTS - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

IMPERIAL Apartments vám nabízí luxusní, diskrétní a plně vybavené ubytování přímo v srdci Karlových Varů. Nachází se na břehu řeky Teplá, kousek od známých lázní a kolonád. Těšte se na nezapomenutelný pobyt v dosahu Mezinárodního filmového festivalu v hotelu Thermal.

Očekávejte nádherný pobyt v našich luxusních apartmánech IMPERIAL, situovaných v srdci historického Karlových Varů. Apartmány jsou snadno přístupné díky novému diskrétnímu výtahu.

Jen pár kroků odtud naleznete lázeňské památky, kolonády a parky. Pro milovníky filmu nabízíme ideální místo blízko Mezinárodního filmového festivalu. Pro relaxaci můžete navštívit blízké wellness centrum s 8 saunami, bazény, bistrem a restaurací v nejvyšším patře.

Rádi vám doporučíme nejlepší místní kavárny na snídani a bistra na oběd či večeři. Vychutnejte si kulinářské zážitky s pohodlím a nezávislostí pobytu v apartmánu. Každý náš apartmán je vybaven plně funkční kuchyní, a nabízí různé styly a koncepty interiérů.

K dispozici je vysokorychlostní Wi-Fi a v blízkosti naleznete hlídané parkoviště. Pokud budete potřebovat asistenci s parkováním, neváhejte nás kontaktovat.

Těšíme se na Vás a doufáme, že si užijete nezapomenutelný pobyt v Karlových Varech. Tým IMPERIAL Apartments.

IMPERIAL APARTMENTS ubytování v apartmánu

Užijte si luxusní pobyt v našich apartmánech s nádherným výhledem na historické lázeňské panorama Karlových Varů a Mezinárodní filmový festival. Každý apartmán je vybaven plnou kuchyní a koupelnou s vanou či sprchou. Ve vaší rezervaci jsou zahrnuty čisté ručníky, ložní prádlo, hotelové toaletní potřeby a úklid po odjezdu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné vysokorychlostní Wi-Fi.

V přízemí budovy se nachází restaurace Repre, kde si můžete dopřát výtečnou snídani (není v ceně ubytování). Parkoviště je dostupné za poplatek a autobusová zastávka je jen pár kroků daleko.

Naše apartmány fungují plně online bez fyzické recepce. Po získání všech informací vyžadovaných českými zákony a zpracování platby vám zašleme přístupové kódy do apartmánu těsně před vaším příjezdem.

Rezervovat ubytování v IMPERIAL APARTMENTS - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah