APARTMÁNY VILLA LIBERTY - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Luxusní apartmány v romantická historické ville se zahradou situované v lázeňském centru Karlových Varů. Bezplatné parkování na dvoře villy. Wi-fi připojení na internet zdarma. Zajištění lázeňských procedur.

Apartmány Villa Liberti se nachází v památkově chráněné secesní vile z roku 1902. Vila se zahradou je situována v centru lázeňské zóny Karlových Varů. Nově zrekonstruované apartmány jsou vzdáleny jen 150 m od léčivých pramenů a v těsné blízkosti lázeňských parků. Apartmány mají plně vybavené kuchyně, nebo můžete využít restaurací v bezprostředním okolí. Na prostorné zahradě villy je pro Vás připraveno příjemné posezení k oddechu či grilování. Děti na zahradě najdou zábavu na dětském hřišti a houpacích atrakcích pod mohutným stromem. Pro Každý Apartmán je vyhrazeno parkovací stání zdarma pro jedno až dvě auta.

APARTMÁNY VILLA LIBERTY ubytování v apartmánu

Apartmán STUDIO - 2 lůžka + 2 přistýlky Útulný prostorný apartmán 35 m2. v 1patře villy má původní štukovou výzdobu stropů a krásný výhled na okolní lázeňské lesy a lázeňské domy.
pokoj je vybaven dvojlůžkem, rozkládacím sofa, stolkem a dvěma křesílky, kuchyňský kout zahrnuje vše potřebné k pohodlnému vaření.
romantická koupelna s mimořádně prostorným sprchovým koutem (130×80 cm) a s příslušenstvím.
apartmán má možnost přistýlky až pro 2 osoby nebo zapůjčení dětské postýlky.
vybavenost apartmánu: Wi-Fi připojení k internetu, televizí, SAT- německé a ruské stanice, CD/DVD přehrávač, fén, žehližka, žehlící prkno, lednice, mikrovlnka, rychlovará konvicíe toustovač a dalším potřebné vybavením kuchyně.
Apartmán GRAND - 4 lůžka + 3přistýlky
krásný luxusní apartmán 80m2 s dvěmi samostatnými ložnicemi, pokojem s kuchyňským koutem a jídelnou a koupelnou. Apartmán se nachází v přízemí vily s výhledem do udržované zahrady s posezením.
apartmán má prostornou vstupní chodbu, 2 samostatné ložnice a pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou.
koupelna je vybavena vanou a rovněž velkým sprchovým koutem (120×90 cm), pro vaše potřeby je zde pračka a fén.
v apartmánu máte možnost až 3 přistýlek a zapůjčení dětské postýlky.
vybavenost apartmánu: Wi-Fi připojení k internetu, televize, SAT- německé a ruské stanice, CD/DVD přehrávač, fén, žehližka, žehlící prkno, lednicí, mikrovlnka, rychlovarná konvice toustovač a další potřebné vybavení kuchyně.

Gastronomie

Možnost vlastního vaření ve vybavené kuchyňce nebo možnost využít restaurace nedaleko mimo objekt

Okolí apartmánu a Karlovy Vary

Apartmány se nachází v klidné historické části města, jen 150 m od nejbližšího léčivého pramene, v blízkosti lázeňských parků a lesů, ruského pravoslavného kostela a lázeňských kolonád, zároveň v pohodlném dosahu obchodního a administrativního centra města.
Tato výhodná poloha (cca 400 m od hlavní kolonády a 300m od obchodní zóny) je ideální pro všechny návštěvníky Karlových Varů. Můžete využít nedaleký otevřený i krytý termální bazén, saunu, baleno provozy lázeňských domů a městdkých lázní, kulturní zařízení hotelu Thermal (5min. chůze).

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY VILLA LIBERTY - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah