LÁZEŇSKÝ HOTEL THERMAL - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Thermal se nachází na okraji lázeňské části města v blízkosti kolonád s léčivými prameny.

Díky své příjemné poloze v centru Karlových Varů je hotel Thermal ideálním místem pro poznávání Karlových Varů, Vaši dovolenou i lázeňskou léčbu, která proslavila město po celém světě. Hotel nabízí celkem 273 pokojů (jedno- a dvoulůžkové pokoje i apartmány), 3 dvoulůžkové pokoje jsou bezbariérové. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s fénem, telefon s přímou volbou, satelitní TV, trezor, minibar, župan, pantofle a bezplatné připojení k internetu WiFi. Během pobytu mohou hosté využívat volný vstup do wellness centra (krytý bazén, whirlpool, fitness, Kneippův chodník, suchá finská sauna, infrakabina a parní lázeň). Hotel Thermal zároveň disponuje největším kongresovým centrem na západ od Prahy, které je vhodné pro pořádání kongresů všech typů a velikostí - od mezinárodních konferencí po menší akce komorního typu.

LÁZEŇSKÝ HOTEL THERMAL ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním koupelnou s fénem, telefonem s přímou volbou, satelitní TV, trezorem, minibarem, županem, pantoflemi a bezplatným připojením k internetu WiFi. Dvoulůžkové pokoje jsou buď typu twin (2 oddělené postele), anebo double (manželská postel).

Recepce

Recepce je hostům k dispozici 24 hodin denně.

Gastronomie

Hotelová restaurace s letní terasou nabízí široký výběr domácích i zahraničních specialit formou samoobslužných bufetových stolů. V lobby baru Film Café na Vás čeká rozmanitá nabídka nápojů, koktejlů i lehkého občerstvení a příjemné posezení s vyhlídkou do centra Karlových Varů.

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÝ HOTEL THERMAL - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah