KRUŠNOHORSKÝ XXL APARTMÁN - Jáchymov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Jsi-li nadšený/ná cykloturista, pěší turista, milovník adrenalinu, památek, nedotčené přírody nebo snad vášnivý wellness požitkář a máš-li kolem sebe vždy rád nějaký ten kolektiv, ať už z řad rodinných příslušníků, nebo fajn přátel, je pro Tebe náš XXL apartmán v Krušných horách to pravý vořechový.

V okolí našeho apartmánu najdeš absolutně všechno potřebné a navíc tu máme 3 velké ložnice, do kterých se vejde minimálně 5 dalších nadšenců, které můžeš vzít s sebou. V našem mega apartmánu najdeš koupelnu s vanou a sprchovým koutem, toaletou, 2 umyvadly a - cyklisty veeelmi oblíbenou věcičkou - bidetem. V kuchyni je všechno potřebné, abys té své bandičce mohl uvařit večeři v kvalitě Michelinských hvězd. V každé ložnici je manželská postel vhodná pro partnery, ale klidně i 2 obří kámoše, kterým neva nějaké to neplánované pomazleníčko s kaktusem. Můžeme se, ale dohodnout i na nějaké přistýlce; -). Posezení u telky v obýváku a wifi zdarma samozřejmostí.

Okolí apartmánu a Jáchymov

Přímo v budově se nachází Restaurace Beskyd. V blízkém okolí (do 0,5 km) naleznete také poštu, obchod s potravinami, wellness centrum, kam si můžete zajít na masáže či kosmetiku, nebo můžete navštívit aquacentrum Agricola a jeho Saunový důl. Apartmán se nachází přímo na komunikaci, která vede též k lanovce (cca 3 km). Cca 50 m od budovy je zastávka skibusu, o kousek dál pak zastávka meziměstské dopravy. Náš apartmán je tak příhodným místem jak pro lyžaře/cyklisty/turisty, tak i pro milovníky wellness a odpočinku.

Rezervovat ubytování v KRUŠNOHORSKÝ XXL APARTMÁN - Jáchymov

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah