APARTMÁNY JÁCHYMOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány se nachází na okraji lázeňské zóny v novostavbě s výtahem a jsou kompletně zařízeny pro krátkodobý a střednědobý pobyt 4 - 6 osob.

Celý objekt má bezbariérový přístup a ubytování je tak možné i pro zájemce s invalidními vozíky. Jedinou bariérou je nízký práh mezi chodbou a apartmánem.

Jednotlivé apartmány jsou mimo jiné vybaveny, kompletně vybavenou kuchyňskou linkou se sporákem, lednicí a v některých apartmánech i mikrovlnou troubou, topinkovačem či kávovarem.

APARTMÁNY JÁCHYMOV ubytování v apartmánu

Ložnice - dvoulůžko + patrová postel, noční stolek, skříň

Obývací pokoj s jídelním koutem - rozkládací sedací kauč, křeslo, stolek, jídelmí stůl, židle, skříňky

V chodbě šatní skříň s věšákem

Recepce

Recepce není, před příjezdem je vhodné kontaktovat správce objektu a domluvit si s ním přibližný čas nástupu

Gastronomie

Apartmány mají vlstní vybavená kuchyňský kout, nejbližší restaurace je cca 100 m

Okolí apartmánu a Jáchymov

Zimní sezóna: lyžování v následujících lokalitách: Klínovec, Mariánská, Neklid, Boží Dar nebo přímo v Jáchymově. Od ledna 2015 je otevřena nová lanovka na KLínovec, k lanovce jezdí při dobrých sněhových podmínkách SKI BUS Uvedené lokality jsou dosažitelné autem, linkovým autobusem nebo pěšky. V případě dostatku sněhu a použití autobusu na Boží Dar je z lokality Neklid možný dojezd na lyžích ke spodní stanici lanovky na Klínovec. Klínovec je dosažitelný též lanovkou z Jáchymova.

Letní sezóna: vhodné východisko pro turistiku - lanovka na Klínovec, autobus na Boží Dar apod. V blízkosti je přírodní koupaliště s minigolfem. V 15 km vzdáleném Klášterci nad Ohří je AQUAPARK s tobogány - největší vodní atrakce v ČR. Dále je možné absolvovat vyjížďky na koních v 10 km vzdálených Děpoltovicích. V lázeňském domě AGRICOLA - cca 300 m od domu, je k dispozici bazén s toboganem, vířivkou, saunou apod. V Ostrově nad Ohří je možné si pronajmout tenisový nebo ricochetový kurt nebo navštívit venkovní koupaliště s tobogánem a dětským bazénem.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY JÁCHYMOV

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah