PORT JÁCHYMOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

PORT Jáchymov nabízí moderní a vkusně vybavené apartmány pro 3-4 osoby v Jáchymově. Všechny apartmány jsou útulné a moderně vybavené televizí, vlastní koupelnou, kuchyní a balkónem. Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

V ceně není zahrnut poplatek za závěrečný úklid ve výši 625 až 750 Kč, dle velikosti apartmánu.

PORT JÁCHYMOV ubytování v apartmánu

Hosté se mohou ubytovat ve třech apartmánech pro 3–4 osoby.

Recepce

Otevíráme každý den ve 14:00.

Gastronomie

Plně vybavené kuchyně včetně moderních spotřebičů (trouby, rychlovarné konvice, mikrovlnné trouby) a veškerého nádobí. Pokud si nezajistíte vlastní stravu je v Jáchymově několik restaurací. Zde je naše doporučení:

Lesní restaurant Jezírko v Jáchymově – moderní česká kuchyně Restaurace Restaurace Jáchym – evropská kuchyně s rozvozem Restaurace Vzhůru nohama – česká i mezinárodní kuchyně

Okolí apartmánu a Jáchymov

Výborná lokalita poskytuje vyžití nejen v zimních sportech, ale také cyklistice, turistice, wellness a v neposlední řadě nabízí snadno dostupnou léčbu v unikátních radonových lázních, které jsou vzdálené 10 minut pěšky.

Město Jáchymov, vzniklo na počátku 16. století jako středisko těžby stříbra. Na konci 19. století objevila Marie Curie-Sklodowská v jáchymovské uranové rudě prvek radium. Dnes se v Jáchymově nacházejí jedny z nejunikátnějších lázní v ČR, ale i ve světě. Pohybový aparát se zde léčí radonovou vodou a přímým ozařováním.

Rezervovat ubytování v PORT JÁCHYMOV

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah