APARTMÁN U LANOVKY - Jáchymov

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmán U Lanovky se nachází v Jáchymově nedaleko skiareálu Klínovec, 16 km od Karlových Varů. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště před vchodem do objektu.
Apartmán má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí, varnou deskou, varnou konvicí a kávovarem, jídelní stůl, 1× WC v patře a 1× koupelnu s WC a sprchovým koutem v přízemí. Apartmán se nachází ve 3NP a k dispozici je výtah. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. K uskladnění kol či lyží můžete využít uzamčený prostor ve vstupním vestibulu.

APARTMÁN U LANOVKY ubytování v apartmánu

Celý apartmán 63 m²Soukromá kuchyňVlastní koupelnaTV s plochou obrazovkouWi-Fi zdarmaToaletní potřeby zdarma Kuchyň Toaleta Vana nebo sprcha Ručníky Zásuvka u postele Čisticí prostředky Lednička Satelitní programy Možnost propojení pokojů Topení Kuchyňské potřeby Kuchyňský kout Další toaleta Koberec Rychlovarná konvice Skříň nebo šatna Varná deska Jídelní stůl Apartmán v budově Věšák na oblečení Toaletní papír Dezinfekce na ruce

Okolí apartmánu a Jáchymov

V letním období můžete vyrazit na houby, na kolo do okolí, kde naleznete mnoho cyklotras různých obtížností – viz Trail Park Klínovec nebo na procházku do nedalekých radonových lázní či do aquaparku Agricola. Cestu na výlet nebo zpět si samozřejmě můžete zkrátit vlakemV zimním období můžete využít nejbližší a oblíbené středisko Klínovec, stejně jako menší vleky přímo v Jáchymově případně lyžařské středisko v německém Fichtelbergu. Přímo před apartmánem je zastávka skibusu, který vás za necelých 15 minut doveze ke spodní stanic sedačkové lanovky Prima Express na vrchol Klínovce.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN U LANOVKY - Jáchymov

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah