APARTMÁNY OLŠOVSKÁ - Bzenec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Olšovská Bzenec je rekreační dům nacházející se v regionu Slovácka. Můžete si zde užít cyklovýlety jak za kulturními památkami, tak rozsáhlými lesy či podél Baťova kanálu. Neměli byste si nechat ujít možnost ochutnat vína zdejších vinařů, či navštívit různé folklorní akce, jako jsou krojované hody, pouti, otevřené sklepy, vinobraní a další.

V našem rekreačním domě jsou k dispozici 3 moderní apartmány. Jedná se o zrekonstruovaný dům, který má dvůr a zahradu o celkové velikosti 2000m². Každý apartmán má samostatný vstup, takže hosté nebudou rušeni a mají své soukromí. Mají k dispozici venkovní finskou saunu a venkovní vířivku, na zahradě pergolu s posezením a s grilem, nebo ohniště na táborák, nově také bazén a ruské kuželky. Děti mohou využít dětský domeček, pískoviště, hříště, koloběžky a další.

APARTMÁNY OLŠOVSKÁ ubytování v apartmánu

Apartmán I má celkovou rozlohu 55 m². Má vstupní místnost s botníkem a šatní stěnou, dvě samostatné ložnice (1× manželská postel, 1× dvě jednolůžkové postele), obývací pokoj s rozkládací pohovkou, LED televizí, plně vybavený kuchyňský kout s jídelním stolem a židlemi. Koupelna má masážní vanu. WC je samostatné. Apartmán má i balkon s posezením a s výhledem na dvůr a zahradu. Vstup do apartmánu je po 5 schodech.
Apartmán II má rozlohu 31 m². Má vstupní chodbu s věšákovou stěnou, ložnici s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, LED televizí, s plně vybaveným kuchyňským koutem s jídelním stolem a židlemi. Koupelna má sprchový kout a wc. Vstup do apartmánu je po 5 schodech.
Apartmán III má rozlohu 41 m². Má vstupní prostor s věšákovou stěnou, ložnici s manželskou postelí a s rozkládací postelí (160/200), obývací pokoj s rozkládací pohovkou, LED televizí, s plně vybaveným kuchyňským koutem s jídelním stolem a židlemi. Koupelna má vanu a samostatné wc. Dále má terasu s posezením s výhledem na okrasný dvůr.

Okolí apartmánu a Bzenec

Přímo ve Bzenci: Starý hrad se zrekonstruovanou kapličkou s výhledem na široké okolí, zámek se zámeckou zahradou, židovský hřbitov se zrekonstruovanou obřadní síní, pizzerie s bowlingem a dětským hřištěm, jezdecká stáj s možností vyjížděk na koních po přilehlých lesích, národní přírodní památka Váté písky (Moravská Sahara), rozsáhlé borové pískové lesy, cyklostezky, vinné sklípky (rodinný sklep s možností zajištění degustace či oslav).

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY OLŠOVSKÁ - Bzenec

Nejbližší ubytování v Bzenci a okolí

Ubytování Bzenec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah