PENZION U VELIČKY - Strážnice

Více o pensionu

Popis ubytování

Dovolujeme si Vás přivítat na jednom z nejromantičtějších míst na jižní Moravě - v penzionu a bistru U Veličky. Místu, kde se snoubí romantika přírody, přilehlého zámeckého parku a neuvěřitelného díla - Baťova kanálu. Místo, kde se nejen dobře najíte a odpočinete, ale také můžete oslavovat narozeniny, významná životní jubilea, až po svatební hostiny. Srdečně jsou zvány také firmy, kterým zajistíme program a bohatý raut.

Areál u penzionu nabízí nespočet možností pro trávení volného času. Děti ocení hřiště s prolézačkami, lezeckou stěnou, houpačkou, skluzavkou, trampolínou a pískovištěm. K dispozici je také stolní tenis, odvážnější mohou vyzkoušet aquazorbing a večer si posedíte u ohniště. Pro poznání okolí je možné zapůjčit kola a elektrokola. Vlastní kola si je možné uschovat v zahradním domku.

PENZION U VELIČKY ubytování v pensionu

Pokoje jsou účelně a jednoduše zařízené. Do pokojů je možné přidat rozkládací postel podle potřeby. Každý pokoj disponuje vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou.

Gastronomie

Ubytovaným hostům je k dispozici společná kuchyňka s krbem a jídelním stolem. Kuchyňka je vybavená vařičem, ledničkou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, toustovačem a topinkovačem. ​K penzionu patří bistro s terasou, kde se podávají snídaně, které můžete objednat při příjezdu. Dále si můžete během dne zakoupit studené a teplé nápoje a občerstvení.

Rezervovat ubytování v PENZION U VELIČKY - Strážnice

Nejbližší ubytování ve Strážnici a okolí

Ubytování Strážnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah