PENZION ALFA - Moravský Písek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaný penzion a restaurace Alfa v Moravském Písku se nachází přímo ve středu obce v samém středu Jížní Moravy. Penzion Alfa Vám nabídne ubytování ve dvoulůžkových pokojích, kde je samozřejmostí sociální zařízení, LCD televize, internet. Parkovat můžete na vyhrazeném parkovišti pro zákazníky.

Vchod do penzionu je oddělen od restauračního vchodu, což zaručuje soukromí. Klienti penzionu mají možnost využití stravování v restauraci, která je součástí budovy. Vedle penzionu vede cyklostezka a v obci se také nachází koupaliště.

PENZION ALFA ubytování v pensionu

V penzionu se můžete ubytovat ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky a v apartmánu se dvěma ložnicemi o celkové rozloze 80m2. Všechny pokoje jsou moderně zařízeny a nabízí komfortní a tiché ubytování. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení včetně sprchového koutu. Mezi vybavení všech pokojů patří LCD televize a nový moderní nábytek. Vchod do penzionu je oddělen od restauračního vchodu pro zajištění maximálního pohodlí a soukromí.

Gastronomie

Restaurace Alfa je tradiční česká restaurace v centru Moravského Písku. Naše restaurace má kapacitu 90 míst. Během letních měsíců máme otevřenou venkovní zastřešenou zahradu, která má kapacitu 60 míst. Restaurace poskytuje ideální prostory pro uspořádání firemních večírků, promocí, rodinných oslav i svateb.

Rezervovat ubytování v PENZION ALFA - Moravský Písek

Nejbližší ubytování Moravský v Písku a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah