CHATA U SMIČKŮ - Týn nad Bečvou

Více o chatě

Popis ubytování

Chata k pronajmutí poskytuje ubytování pro 1 až 5 osob v 1 ložnici. ​Chata se zahradou a sklepem s posezením, terasou a bazénem. Kuchyně plně vybavená spotřebiči i kuchyňským nádobím. V objektu je pračka se sušičkou, myčka, TV, internet.

V chatě je jedna místnost - kuchyň s obývacím koutem a oddělená malá koupelna - sprchový kout, umyvadlo a WC. V obývacím koutě je rozkládací gauč na dvojlůžko. V patře je místnost s pěti madračkami na dřevěné podlaze - možno jakkoli uspořádat - dají se přidat i další 2 matrace, takže vzniká velký spací prostor - proto matrace.

Na zahradě je krb i ohniště s posezením. Ve sklepě je možné posezení pro 20 lidí. V chatě i ve sklepě je podlahové topeni, krby a přímotopy. Je zde i malý dětský koutek, trampolína a jiná houpadla. Je možné zapůjčit si hry. Po domluvě je možné pronajmout si i místní sokolovnu. Na dohled od chaty je cyklostezka Bečva. Nedaleko od chaty je les s možností hezkých výletů. Ve vesnici jsou obchody a restaurace. Vlakové spojení je do Lipníku n. B. odtud bus nebo pěšky 1,30 min, nebo bus přímo.

CHATA U SMIČKŮ ubytování v chatě

1 ložnice s 5 matracemi v patře. V přízemí je rozkládací gauč - 2 spací místa. Tento prostor je otevřený - obývací kout s kuchyní. oddělená je pouze koupelna se sprchovým koutem a WC. K chatě přiléhá prosklená terasa s posezením. 1 sociální zařízení (sprchový kout, umyvadlo, WC). Krbová kamna, podlahové topení, přímotopy.

Gastronomie

Stravování vlastní. ​V objektu plně vybavená kuchyň. Možnost stravování v místních restauracích.

Okolí chaty a Týn nad Bečvou

​Cyklostezka Bečva - kolo, kolečkové brusle.
Místní cyklostezky a turistické stezky, lanové centrum Helfštýn.
Helfštýn, Hostýn, historický Lipník, lázně Teplice, Hranická propast, zámek v Přerově, historická Olomouc.
Možnosti koupání: koupaliště Jadran, koupaliště Lipník nad Bečvou, aquapark Plovárna Hranice, lom Opatovice, lom Výkleky, koupaliště Domaželice, přírodní koupaliště Velká Laguna, lom Přední skála, bazén Přerov - Plavecký areál, koupaliště Penčice, koupaliště Bystřice pod Hostýnem, koupaliště Osíčko, přehrada Tršice, koupaliště Rusava.

Rezervovat ubytování v CHATA U SMIČKŮ - Týn nad Bečvou

Nejbližší ubytování Týn nad Bečvou a okolí

Ubytování Týn nad Bečvou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah