PENZION RŮŽEK - Hranice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rodinný Penzion Růžek leží v malebném, historickém centru města na Moravě, v Olomouckém kraji a nabízí Vám ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových a rodinných pokojích, apartmánech či komfortním pokoji deluxe s výřivou vanou. Penzion je rovněž vhodným místem pro Vaše oslavy, svatby či obchodní jednání, semináře i přednášky, jelikož jeho součástí je i restaurace s výbornou kuchyní.

Rodinný Penzion Růžek leží v malebném, historickém centru města Hranice na Moravě, v Olomouckém kraji a nabízí Vám ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích či apartmánech s možností přistýlky. Penzion je rovněž vhodným místem pro Vaše oslavy, svatby či obchodní jednání, semináře i přednášky, jelikož jeho součástí je i restaurace s výbornou kuchyní.

V ceně hotelu je zahrnuta snídaně formou teplých švédských stolů a kryté privátní parkování.

PENZION RŮŽEK ubytování v hotelu

Součástí pokoje je vlastní sociální zařízení se sprchou a WC, (samozřejmostí jsou hotelové ručníky, osušky a fén), televizor se satelitními programy, minibar, telefon a možnost připojení WIFI zdarma. Některé pokoje jsou vybaveny masážní vanou, či trezorem. Na přání je možné nechat si vyprat a vyžehlit prádlo.

Rezervovat ubytování v PENZION RŮŽEK - Hranice

Nejbližší ubytování v Hranicích a okolí

Ubytování Hranice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah