CHATA SPORT AREÁL - Hranice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Sport Areál nabízí kromě ubytování rozmanité venkovní a vnitřní sportovní i relaxační aktivity v Hranicích. Pro nenáročné nabízíme levné ubytování ve dvou jednoduše zařízených chatkách, vybavených malou kuchyňkou, gaučem, stolem a patrovou postelí. V kuchyňce je k dispozici nádobí, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba a lednice. Lůžkoviny jsou k dispozici. Pro náročnější klientelu nabízíme ubytování v chatách COMFORT, které jsou kompletně vybaveny včetně sociálního zařízení, vybaveného kuchyňského koutu, televize, lednice, rychlovarné konvice, pračky. Lůžkoviny jsou také samozřejmě k dispozici.

Chata Sport Areál se nachází ve městě a nabízí ubytování ve 4 chatkách s celkovou kapacitou 20 lůžek. Sportovní areál disponuje širokou škálou sportovišť pro celoroční vyžití. Je zde v provozu beachvolejbalový kurt, antukový tenisový kurt, squashový kurt, lezecká stěna a posilovací koutek. K odpočinkovým a regeneračním aktivitám slouží privátní wellness - finská sauna, whirpool či infrasauna. V letním období možnost využití 10metrového bazénu. Hosté mohou také využít venkovní posezení s grilem či pronajmutí prostor k uspořádání firemních večírků a společenských akcí. Bezproblémové parkování přímo v areálu. Wifi připojení k internetu.

CHATA SPORT AREÁL ubytování v chatě

Pro nenáročné nabízíme levné ubytování ve dvou jednoduše zařízených chatkách, vybavených malou kuchyňkou, gaučem, stolem a patrovou postelí. V kuchyňce je k dispozici nádobí, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba a lednice. Lůžkoviny jsou k dispozici. Sociální zařízení se nachází v budově 30 m od chatek.

Pro náročnější klientelu nabízíme ubytování v chatách COMFORT, které jsou kompletně vybaveny včetně sociálního zařízení, zařízeného kuchyňského koutu, televize, lednice, rychlovarné konvice, pračky. Lůžkoviny jsou také samozřejmě k dispozici.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Pro základní přípavu jídla mohou hosté využít malé kuchyňky v chatce. Nejbližší obchod s potravinami se nachází ve vzdálenosti asi 500 m, stejně jako nejbližší restaurace.

Okolí chaty a Hranice

Kromě sportovního a relaxačního vyžití přímo ve sportovním areálu, z jehož nabídky si jistě vybere každý, se můžete vydat po jedné z okolních turistických nebo cyklistických tras či navštívit historické centrum města Hranice.

Rezervovat ubytování v CHATA SPORT AREÁL - Hranice

Nejbližší ubytování v Hranicích a okolí

Ubytování Hranice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah