JIHOČESKÁ POHODA U PLÁŽE - Třeboň

Více o pensionu

Popis ubytování

K ubytování nabízíme tři různě velké a řešené apartmány v domě na výborném místě v Třeboni. Zahrada ústí na městskou pláž rybníka Svět, parkování je přímo u domu na oploceném pozemku, do centra je to nedaleko a do lázní Aurora je to pouhých pár minut chůze.

Jihočeská pohoda U pláže se nachází v Třeboni. V okolí se nachází park, dětské hřiště, turistické trasy a Aquapark. Restaurace je cca 500m od ubytování. Je zde možné parkování a připojení Wi-fi. Ubytování poskytuje pokoje pro 2 až 4 osoby.

JIHOČESKÁ POHODA U PLÁŽE ubytování v pensionu

Dům U pláže ubytuje až 13 osob. K dispozici je studio v přízemí pro 2 - 4 osoby, apartmán s ložnicí pro 2 - 4 osoby a apartmán v podkroví s dvěmi ložnicemi až pro 5 osob (pokoj pro 2 osoby a pokoj pro 2 osoby plus 1 přistýlka).

Okolí pensionu a Třeboň

Umístění Jihočeské pohody U pláže je absolutně perfektní. Nachází se jen kousek od centra, kam klidnou chůzí dojdete za 15 minut a přesto máte místo, kde zaparkovat. Hned ze zahrady je přístup na městskou placenou pláž rybníka Svět. Před vraty si sednete na kolo a rovnou si to namíříte na nějakou z mnoha cyklostezek. Obchod s potravinami, drogerií, restaurace či kavárna jsou vzdálené jen pět minut chůze.

Vedle penzionu je vybudovaný krásný Aktivity park, městské hřiště nejen pro starší děti. Je zde skatepark, parkour překážky, in-line a pumptrack dráha, lanové překážky, zemní trampolíny a odpočinkové zóny.

Rezervovat ubytování v JIHOČESKÁ POHODA U PLÁŽE - Třeboň

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah