LUXUSNÍ APARTMÁN TŘEBOŇ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Náš nově zrekonstruovaný luxusní apartmán Třeboň se nachází ve 2. patře revitalizovaného panelového domu na sídlišti Hliník v Třeboni. Dispozice apartmánu je 3+kk. Naleznete zde prostorné pokoje se samostatnou šatnou, kde je umístěna pračka se sušičkou. Kuchyně je kompletně vybavena. Veškerá hlavní svítidla si můžete jednoduše regulovat (stmívat/zesilovat), abyste si naladili pro Vás ideální atmosféru. Vše je moderně, vkusně a kvalitně zařízeno. I kdybyste si zapomněli dobíječku na telefon nevadí, i na to jsme mysleli:) A co ještě? Dětská cestovní postýlka s peřinkami, žehlička, žehlící prkno, fén, sušák na prádlo, židlička na balkóně, deštník, batoh, pantofle, mýdlo, šampón, lékárnička, základní nářadí na kolo, pumpička, a tak dále a tak dále... :) V domě se také nachází společná kolárna.

Naše vize je, že se u nás musíte opravdu cítit luxusně!

LUXUSNÍ APARTMÁN TŘEBOŇ ubytování v apartmánu

V apartmánu se nacházejí dvě ložnice, obě jsou vybaveny manželskou postelí.

Gastronomie

Kuchyně je kompletně vybavena značkovým nádobím Ballarini, myčkou nádobí, horkovzdušnou troubou, indukční varnou deskou, kávovarem Nespresso, naleznete zde základní potraviny, koření, ochucovadla, kávu, čaj atp.

Okolí apartmánu a Třeboň

Apartmán má ideální lokaci mezi Lázněmi Aurora a městem, kousek od východiska cyklistických tras u rybníka Svět. Do Lázní Aurora dojdete po cca 600 metrech, k zámku a na Masarykovo náměstí do centra Třeboně dojdete po cca 900 metrech. 100 metrů od domu je krásné dětské hřiště s rybníčkem a jenom o pár metrů dál městská pláž. V Třeboni oceníte skoro každé roční období – nádherné rozkvetlé jaro, cyklistické léto, podzimní výlovy rybníků i zimní zasněženou krajinku. Kousek od apartmánu se nachází rybník Svět, jeho pláž, město Třeboň, Schwarzenberská hrobka, Dunajovická hora atd.

Rezervovat ubytování v LUXUSNÍ APARTMÁN TŘEBOŇ

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah