PENSION JIHOČESKÁ POHODA - Třeboň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jihočeská pohoda nabízí příjemné ubytování ve Třeboni.

Penzion Jihočeská pohoda  nabízí příjemné ubytování ve Třeboni.

K ubytování nabízíme v přízemí dva větší pokoje – studia/apartmány a dále pak v podkroví dva dvoulůžkové pokoje. Tyto dva podkrovní pokoje mají klimatizaci.

Na uzavřené zahradě je přístřešek pro kola, posezení pod slunečníkem a k dispozici gril. Parkování před domem.

Pokoje jsou vkusně a kvalitně zařízené.
V ceně ubytování je vybavení ručníky, damaškovým povlečením, toaletní potřeby a závěrečný úklid.

PENSION JIHOČESKÁ POHODA ubytování v pensionu

Studio/apartmán 1

K ubytování nabízíme náš nejhezčí a největší pokoj: studio s okny do zahrady. Je vybavené manželskou postelí, plně vybavenou kuchyňskou linkou a rozkládacím kanapem, které slouží rozložené jako přistýlka až pro dvě osoby, vlastní koupelnou, televizí se sat. příjmem, wifi a dostatkem úložného prostoru.

Studio/apartmán 2

K ubytování nabízíme náš druhý apartmán. Stejně jako ten předchozí, i tento je vybavený manželskou postelí, plně vybavenou kuchyňskou linkou a rozkládacím kanapem, které slouží rozložené jako přistýlka až pro dvě osoby, vlastní koupelnou, televizí, wifi. Zde pak můžete parkovat vaše auto přímo pod okny.

Podkroví 1

Ubytování v podkrovím pokoji s okny do zahrady nabízí absolutní soukromí. Je zařízený manželskou postelí a jako přistýlka zde slouží rozkladací lamelové kanape. Pokoj je určen pro dvě osoby, ale maximální kapacita jsou tři. Má vlastní koupelnu, televizi, wifi a klimatizaci. V chodbičce je společná kuchyňka s druhým dvoulůžkovým pokojem, kde máte k dispozici vlastní ledničku, mikrovlnku, vařič a varnou konvici.

Podkroví 2

Podkrovní pokoj s okny do ulice je ideální pro lázeňské pobyty. Jsou zde dvě jednolůžkové postele, je tudíž určen pouze pro dvě osoby. Má vlastní koupelnu, televizi, wifi a klimatizaci. V chodbičce je společná kuchyňka s druhým podkrovním pokojem, kde máte k dispozici vlastní ledničku, mikrovlnku, vařič a varnou konvici.

Okolí pensionu a Třeboň

Dům je v klidné čtvrti nedaleko rybníka a koupaliště, na půl cesty do obou lázní i parků, v blízkosti minigolf, tenisové kurty. Za 8 minut jste na náměstí či na hrázi rybníka Svět a za tou je již Schwarzenberská hrobka. Také je pěkné navštívit místní pivovar.

Lázně Třeboň - Lázně Aurora a Bertiny lázně.
Třeboňské lázně se specializují na léčení poruch pohybového aparátu, revmatických chorob, poúrazových a pooperačních stavů a celkovou rekondici těla i mysli díky svému přírodnímu léčivému zdroji, který se v tomto regionu hojně nachází – rašelina a slatina.
Výlety na kolech do okolí, procházky v lázeňských parcích, koupání, tenis, rybaření, golf, mini golf, fitness, in-line brusleni, bowling, squash, kosmetika. Možno objednat procedury v lázních. Na koupaliště u rybníka Svět je to snad jen 100 m.

Možnosti mnoha krátkých výletů do krásné okolní přírody či měst, jako jsou České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec či po krásách českých hradů a zámků jako je Hluboká nad Vltavou, Červená Lhota. Za podívanou stojí také krásné pohraniční území - Česká Kanada - či výlet do Vídně.

Rezervovat ubytování v PENSION JIHOČESKÁ POHODA - Třeboň

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah