PENZION ADMIRÁL - Třeboň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion najdete v samém srdci Třeboně, nedaleko historického centra města Třeboně. Jeho výhodnou polohu ocení především ti, kteří si chtějí užít svou dovolenou v Třeboni naplno. Každé zajímavé místo v Třeboni můžete navštívit krásnou procházkou, nikam to nemáte daleko.

Kapacita penzionu 2 dvoulůžkové pokoje s minikuchyňkou, 2 dvoulůžkové pokoje s minikuchyňkou s možností přistýlky, 1 čtyřlůžkový pokoj s kuchyňkou, a 1 dvoupokojový apartmán s kuchyňkou pro 4-6 osob. Na každém pokoji je varná konvice, mikrovlnná trouba a malá lednice. Ve čtyřlůžkovém pokoji a v apartmánu je navíc sklokeramický vařič.

Penzion Admirál v Třeboni nabízí kvalitní ubytování v moderně zařízených apartmánech pro rodiny s dětmi. Pro děti jsme připravili vybavení, které jim určitě zpříjemní pobyt. Je to např. dětská postýlka, vanička, nočník, dětské prkýnko na WC a další drobnosti. Dále si můžete v penzionu zapůjčit dětský vozík za kolo.

Parkování a úschova kol

Pro úschovu kol a kočárků je k dispozici velká uzamykatelná místnost. Parkoviště pro Váš vůz je přímo u penzionu. Nabízíme možnost zapůjčení jízdních kol k výletům po třeboňském okolí.

WIFI

V celém penzionu je možnost bezdrátového internetového WIFI připojení zdarma.

PENZION ADMIRÁL ubytování v pensionu

Vybavení pokojů

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC (samozřejmostí je i vysoušeč vlasů). Na pokojích je barevná televize. Pohodlné postele z přírodního masivu se zdravotními matracemi 90×200 jsou ideální pro Váš odpočinek a klidný spánek.

Vybavení minikuchyňky lednice, varná konvice, mikrovlnná trouba, menší sada nádobí. Vybavení kuchyňky lednice, varná konvice sklokeramický vařič, mikrovlnná trouba, sada nádobí na vaření.

Rezervovat ubytování v PENZION ADMIRÁL - Třeboň

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah