PENZION NA RYBNÍČKU - Třeboň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Na Rybníčku nabízí hezké ubytování v klidné oblasti jihočeského města Třeboň. Penzion je vhodný pro strávení rodinné dovolené, romantického víkendu, pro pobyt turistů, cyklistů i obchodních cestujících.

Penzion Na Rybníčku, vybudovaný v samostatně stojícím baráčku, který je vždy pronajímán jako celý objekt a poskytuje tak maximální soukromí, disponuje 2 pohodlně zařízenými dvoulůžkovými ložnicemi s celkovou kapacitou 4 lůžek a možností 2 přistýlek.
Váš osobní automobil můžete zaparkovat před domem či na bezplatném veřejném parkovišti vzdáleném od penzionu přibližně 20 metrů.

PENZION NA RYBNÍČKU ubytování v pensionu

V Penzionu Na Rybníčku je Vám k dispozici vlastní sociální zařízení, společenská místnost s krbovými kamny a moderně vybaveným kuchyňským koutem, televize a DVD přehrávač. V létě můžete relaxovat na uzavřeném dvorku a během celého roku také v sauně. K dispozici je Vám zde také úschovna jízdních kol.

Gastronomie

Ve společenské místnosti je Vám k dispozici plně vybavený kuchyňský kout, ve kterém si můžete připravit pokrmy dle vašich aktuálních chutí. Nedaleko penzionu naleznete také restauraci U Třeboňského kola a Kavárnu 99.

Okolí pensionu a Třeboň

Mezi místa, která byste při své návštěvě Třeboně neměli minout patří Rožmberský rybník, který je největším rybníkem v České republice, rybník Svět, třeboňský zámek, Domek Josefa Kajetána Tyla u Zlaté stoky, Schwarzenberská hrobka v Domaníně, vodní kanály Zlatá stoka a Nová řeka, třeboňské městské opevnění a knížecí pivovar Regent.

Rezervovat ubytování v PENZION NA RYBNÍČKU - Třeboň

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah