SRUB DOLNÍ ORLICE - Červená Voda

Více o chatě

Popis ubytování

​Ve srubu který byl dokončen v prosinci 2015 Vám nabízíme romantické ubytování v soukromí, které zároveň skýtá mnoho možností sportovního a rekreačního vyžití. Lokalita Kralicka je ideálním místem pro Vaši aktivní dovolenou v létě i v zimě. Svým zákazníkům nabízíme ubytování s klidnou rodinnou atmosférou ve 4 pokojích. Celková kapacita je max. 16 osob. Ve srubu je zákaz kouření a pobyt se zvířaty. ​Na zahradě je v letní sezoně k dispozici trampolína, dětské hřiště s prolézačkami, skluzavkou a pískovištěm. Zastřešené venkovní posezení s velkým zahradním krbem určeným pro grilování a možností rozdělání menšího ohně. Klasickým venkovním ohništěm z důvodu bezpečnosti srub není vybaven.

Ve vstupní místnosti je prostor pro přezouvání a převlékání. V zimních měsících naši klienti uvítají sušák na boty. Je zde prostor pro kola, popř. kočárky a v zimních měsících pro odkládání lyží. Kuchyň je plně vybavena vestavnými spotřebiči jako indukční varná deska, mikrovlná trouba, myčka, chladnička s mrazákem, druhá chladnička je úmístěna ve vstupu. Dále pak drobné spotřebiče (např. toustovač, topinkovač, ruční mixer). Pro 16 osob je samozřejmostí dostačné množství varného nádobí pro plnohodnotné vaření a nádobí pro stolování. V prostorách jídelny je umístěn dřevěný masivní stůl, lavice a židle pro všechny osoby ve srubu. V obývací části je umístěna velká sedačka, 4 sedací vaky, konferenční stolek a velká LED televize. Pro nejmenší návštěvníky je připraven koutek na hraní. Dále je zde umístěn krb sloužící jako doplňkové topení. Sociální zářízení srubuPŘÍZEMÍ: koupelna nabízí sprchový kout, umyvadlo, WC a INFRASAUNU pro dvě osobyV PATŘE: samostatné WC, koupelna s vanou, dvojumyvadlem. Pračkou srub není vybaven.
Srub je vytápěn tepelným čerpadlem. V patře radiátory a v přízemí podlahovým topením. V celém objektu je WIFI připojení zdarma. Parkování je hned u srubu na vlastním parkovišti pro 4 vozy.

SRUB DOLNÍ ORLICE ubytování v chatě

Každý pokoj je vybaven: 1× manželskou postelí, 1× dvoupatrovou postelí, 2× nočními stolky, 1× velkou šatní skříňí, 1× komodouPo domluvě Vám nachystáme dětskou postýlku.

Rezervovat ubytování v SRUB DOLNÍ ORLICE - Červená Voda

Nejbližší ubytování v Červené Vodě a okolí

Ubytování Červená Voda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah