PENZION NA ČERTOVCE - Králíky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Restaurace a penzion Na Čertovce se nachází v malé obci Dolní Orlice u Králík v podhůří Orlických hor.

Penzion Na Čertovce s 16 lůžky a 2 přistýlkami nabízí příjemné a pohodlné prostředí pro Váš odpočinek. Všechny pokoje mají vlastní sociálním zařízení, TV a samozřejmostí je u nás připojení k internetu prostřednictvím vlastní sítě WiFi. Pro malé hosty jsme vybudovali dětské hřiště s houpačkami, skluzavkou, prolézačkami a pískovištěm. U objektu se nachází prostorné parkoviště -není nutná rezervace, bez poplatku.

Naše vyhlášena restaurace nabízí bohatý výběr jídel z české i mezinárodní kuchyně, nezapomínáme ani na zdravou výživu a dětské hosty. Obsáhlý sortiment nápojů, který pro Vás ochotně připravíme z nápojového lístku je vybírán dle Vašich požadavků a nových trendů. Zaručeně si vyberete rovněž z bohaté nabídky odrůdových jakostních vín.

PENZION NA ČERTOVCE ubytování v pensionu

Penzion Na Čertovce s 16 lůžky a 2 přistýlkami nabízí příjemné a pohodlné prostředí pro Váš odpočinek. Všechny naše pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV a samozřejmostí je u nás připojení k internetu prostřednictvím vlastní sítě WiFi.

p. 101a - 2 lůžka manželská - koupelna

p. 101b - 3 lůžka oddělená - koupelna

p. 102 - 2 lůžka oddělená - koupelna

p. 103 - 2 lůžka manželská - koupelna

p. 104 - 2 lůžka manželská - koupelna

p. 201 - 3 lůžka oddělená - koupelna s p. 202 (lze pronajmout zvlášť)

p. 202 - 2 lůžka oddělená - koupelna s p. 201

Recepce

Pondělí 11:00 - 20:00 Úterý 11:00 - 20:00 Středa 11:00 - 20:00 Čtvrtek 11:00 - 20:00 Pátek 11:00 - 20:00 Sobota 11:00 - 20:00 Neděle 11:00 - 18.00

Gastronomie

Naše vyhlášena restaurace nabízí bohatý výběr jídel z české i mezinárodní kuchyně, nezapomínáme ani na zdravou výživu a dětské hosty. Obsáhlý sortiment nápojů, který pro Vás ochotně připravíme z nápojového lístku je vybírán dle Vašich požadavků a nových trendů. Zaručeně si vyberete rovněž z bohaté nabídky odrůdových jakostních vín.

Pro ubytované hosty jsou připravovány snídaně i polopenze, lze dokoupit až na místě.

Okolí pensionu a Králíky

Turistická oblast pod Kralickým Sněžníkem je skutečné království pro návštěvu v každém ročním období. Klid, čistý vzduch, krásné výhledy na malebnou krajinu s řadou jedinečných památek, dobře vybavená lyžařská střediska - to jsou důvody, proč navštívit penzion Na Čertovce v Kralíkách.

V nedalekém okolí můžete navštívit rozhledny na Suchém vrchu, Křížové hoře nebo na Dolní Hedeči. Za zmínku určitě stojí králická pevnostní oblast - pevnost Bouda, pevnost Hůrka nebo Vojenské muzeum v Králíkách, v jehož blízkosti se každoročně koná akce Cihelna.

V Králíkách lze navštívit Městské muzeum, kde se nachází Informační centrum Králíky. Pokud se chcete osvěžit nebo jste aktivní sportovci můžete zajet k přehradní nádrži Pastviny nebo do Žamberka, kde v tamějším sportovním areálu najdete minigolf, tenisové kurty a koupaliště s tobogány. V případě nepříznivého počasí nemusíte sedět v penzionu, ale můžete se jet vykoupat do krytých bazénů v Šumperku, České Třebové nebo do Ústí nad Orlicí nebo si zahrát bowling v Králíkách a v Jablonném nad Orlicí.

Pokud máte přece jenom raději památky, doporučujeme navštívit barokní klášter na Hoře Matky Boží u Králík, zámky Velké Losiny, Častolovice, hrady Bouzov, Litice, lovecký zámeček Úsov nebo papírny Velké Losiny s nedalekým termálním koupalištěm.

Běžkaři jistě ocení značené trasy po okolních kopcích (oblast Suchého vrchu a Bukové hory Vám nabízí 30 km upravovaných tratí), které vás zavedou ke kapli sv. Trojice nebo až k vyhledávanému cíli místních běžkařů Severomoravské chatě.

Pokud jste přece jenom zastánci "rychlých prkýnek" tak oceníte lyžařské areály v blízkém okolí. Nejbližším areálem je Ski areál Šanov. Sjezdovka není zrovna nejdelší, ale zase si můžete zalyžovat v klidu a bez dlouhých front.

Dalším bližším areálem jsou Čenkovice, kde Vás čeká množství lyžařských vleků a dlouhé sjezdovky. . Mezi známější sjezdovky patří ty, které najdete v Dolní Moravě na úpatí Kralického Sněžníku.

Dolní Morava se může pochlubit dvěma skiareály. Ski centrum Sněžník Dolní Morava s nejstrměnší sjezdovkou v České republice a Freestyle park Dolní Morava, který uspokojí zejména vyznavače snowboardingu a adrenalinu.

Krásně upravené sjezdovky nabízí Skipark Červená Voda.

Nesmíme však opomenout sjezdovku v Petrovičkách. Tato méně známá sjezdovka v délce asi 1,2 km Vám může nabídnout perfektní lyžovačku bez dlouhého stání ve frontě. Ve všech areálech je samozřejmostí občerstvení a někde i večerní lyžovaní.

Rezervovat ubytování v PENZION NA ČERTOVCE - Králíky

Nejbližší ubytování v Králíkách a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah