CHATA DVE SESTRY - Červená Voda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata dvě sestry leží 560 m. n. m. v podhorské vesničce Šanov, která je částí obce Červená Voda, na úpatí Suchého Vrchu (995 m. n. m.) a Jeřábu (1003 m. n. m.). Čistý horský vzduch, malebnou krajinu a rajský klid tu nabízí příroda Kralického Sněžníku.

Pobyt v našich chatách Dvě Sestry nabízí krásnou zimní i letní dovolenou. V obci je lyžařský areál, v okolí jsou běžkařské tratě a známá lyžařská centra. V létě je na oplocené zahradě kruhový bazén, lehátka, venkovní zahradní gril s dřevěným nábytkem a pergolou pro každou chatu. Na Vaše děti v zahradě čeká dobrodružná dřevostavba, trampolína a na nejmenší zahradní domek s pískovištěm.

Pro sportovní dovolenou se nabízí velké množství výletů po krásném okolí jak pěšky, tak na kole. Pro milovníky paraglidingu se přímo v obci nachází vhodný terén Kamenáč a Luzný. Nedaleko od chat je hřiště na tenis, volejbal nebo nohejbal.

Můžete si u nás užít relaxační, wellness dovolenou, v naší relaxační chatě. Při vůni bylinek se necháte unášet na vlně relaxační hudby ve finské sauně, či jen tak se vyhřívat na oblázkové pláži nebo venku pod hvězdami ve finské kádi. Odpočívat a relaxovat můžete také na ratanové sedačce při svíčkách.

Rádi ubytujeme i Vaše domácí mazlíčky. Štěňata v chatách však nejsou povolena.

CHATA DVE SESTRY ubytování v chatě

Nabízíme možnost ubytování ve dvou samostatných chatách. Ubytovací kapacita je max. 5 osob v každé chatě, což je vyhledávané pro společné dovolené s odděleným bydlením.

Okolí chaty a Červená Voda

Jednou z největších atrakcí této oblasti, jež můžete navštívit, je mohutný systém československého pohraničního opevnění z let 1935-1938.

Jedinečná poloha umožňuje krátkodobé návštěvy sousedního Polska, turisté tu mohou kromě silničního a železničního přechodu využít i husté sítě hraničních přechodů pro pěší a cyklisty.

Rezervovat ubytování v CHATA DVE SESTRY - Červená Voda

Nejbližší ubytování v Červené Vodě a okolí

Ubytování Červená Voda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah