PENZION U VÍCHŮ - Červená Voda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion u Víchů je rodinný penzion na Šanově v obci Červená Voda.

Penzion u Víchů nabízí kvalitní a levné ubytování. Náš rodinný penzion v podhůří Orlických hor a Jeseníků nabízí k ubytování dva čtyřlůžkové apartmány.

Parkování automobilů je zajištěno před penzionem.

WIFI je v celém objektu zdarma.

V ceně je povlečení, ručníky, utěrky, závěrečný úklid a úschovna lyží a kol.

PENZION U VÍCHŮ ubytování v pensionu

Apartmán č. 1 je čtyřlůžkový s kuchyňským a jídelním koutem a koupelnou. V kuchyňce je lednice, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice a dvouplotýnkový vařič. Je zde jedno dvojlůžko a dvě samostatné postele z toho jedna vyvýšená s přístupem po žebříčku, TV. Koupelna je vybavena umyvadlem, toaletou a sprchovým koutem.

Apartmán č. 2 je rozdělen na dva pokoje a koupelnu, která je vybavena stejně jako v apartmánu č. 1. V prvním pokoji je kuchyňský a jídelní kout a jedno dvojlůžko. Ve druhém pokoji jsou dvě oddělené postele, TV, dvě křesla, stolek a skříně.

Apartmán č. 3 má 3 ložnice. V každé je 1 dvojlůžko a v jedné ložnici se nachází rozkládací gauč umožňující přistýlky. Velká kuchyně s jídelním koutem, odpočinkovým koutem a televizí. Velká koupelna se sprchovým koutem, vanou, umyvadlem a WC. Další samostatné WC je na chodbě apartmánu. Každý pokoj má svoji šátní skříň a úložné prostory.

Gastronomie

Ubytování je bez stravování. Apartmány jsou vybaveny kuchyňskými kouty, případně je možnost využít blízkých restaurací.

Okolí pensionu a Červená Voda

V zimě oceníte blízskost lyžařských areálů jako je Skiareál Šanov, Skiareál Buková hora Červená Voda, Čenkovice, Skiresort Dolní Morava a desítky kilometrů upravovaných běžeckých tratí.

V létě Vás jistě zláká cykloturistika, nabízí se k tomu nově otevřená cyklostezka Červená Voda - Králíky, ale i cyklotrasy vedoucí po okolí. Ke koupání využijete koupaliště Králíky, vodní nádrž Pastviny, aquapark Žamberk, aquapark Velké Losiny.

Rezervovat ubytování v PENZION U VÍCHŮ - Červená Voda

Nejbližší ubytování v Červené Vodě a okolí

Ubytování Červená Voda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah