PENZION OVČÁRNA - Červená Voda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Ovčárna nabízí příjemné a komfortní ubytování v malebné lokalitě.

Penzion Ovčárna nabízí 6 dvoulůžkových pokojů s přistýlkami a dva dvoulůžkové apartmány. Dále je součástí penzionu nekuřácký bar a vinárna, lyžárna s moderními vysoušeči lyžařských bot, parkoviště pro 8 osobních automobilů, altán s krbem a grilem, venkovní bazén se zastřešením a sauna, včetně možnosti garážového parkování motocyklů a kol v elektronicky zabezpečené garáži. WI-FI pokrytí celého objektu je samozřejmostí.

PENZION OVČÁRNA ubytování v pensionu

Penzion nabízí 6 dvoulůžkových pokojů s přistýlkami a dva dvoulůžkové apartmány typu 1+kk s přistýlkami a s vlastní kuchyní. Pro dvojlůžkové apartmány bez kuchyně je společná kuchyně v patře. Dále je součástí penzionu nekuřácký bar a vinárna, lyžárna s moderními vysoušeči lyžařských bot.

Okolí pensionu a Červená Voda

Penzion se nachází v malebné lokalitě, která je obklopená horami: na jihozápadě ji tvoří výběžek Orlických hor Bukovohorská hornatina s nejvyšší horou Suchým vrchem (995 m), na jihovýchodě výběžek Hanušovické vrchoviny Jeřáb (1003 m) - předhůří Hrubého Jeseníku a na severovýchodě masiv Králického Sněžníku (1424 m), který je po Krkonoších a Jeseníkách třetím nejvyšším pohořím v České republice.

Rezervovat ubytování v PENZION OVČÁRNA - Červená Voda

Nejbližší ubytování v Červené Vodě a okolí

Ubytování Červená Voda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah