APARTMÁN NA BUKOVCE MALMA - Červená Voda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán na Bukovce Malma se nachází v obci Červená Voda – Mlýnický Dvůr.
Zájemcům nabízíme k využití apartmán Malma, a to v těsné blízkosti Horského resortu Buková Hora, který disponuje nejrychlejší a nejdelší lanovou dráhou v Orlických horách. Apartmány jsou snadno dostupné z hlavních silničních tahů.
Apartmán na Bukovce Malma je dispozičně 2+kk o velikosti 45m2. K apartmánu náleží balkon o velikosti 3m2, který je orientován na jihovýchod. Návštěvníkům je k dispozici i rozsáhlá zahrada a soukromé parkovací místo. Ubytování je kompletně zařízeno.
Ložnice je vybavena dvojlůžkem s dvěma samostatnými lůžky a poskytuje klidný výhled od přírody.
Kuchyň disponuje všemi spotřebiči, indukční varnou deskou a kompletní uživatelskou vybaveností. K využití myčky se poskytuje jen určitý počet kapslí. Návštěvníci mohou také využít např. sendvičovač nebo topinkovač a kávovar na kapsle Tassimo (kapsle si nájemníci musí koupit vlastní).
Rodiče s malými dětmi jistě uvítají možnost využití dětské cestovní postýlky, jídelní židličky a nočníku či redukce na toaletu.
Příjemný pobyt návštěvníkům poskytne i free Wi-Fi.
Všechny prostory jsou nekuřácké, ve vnitřních prostorách nejsou povoleny ani elektronické cigarety. Ty jsou povoleny pouze na balkoně.
Domácí zvířata nejsou povolena.

APARTMÁN NA BUKOVCE MALMA ubytování v apartmánu

Apartmán na Bukovce Malma je dispozičně 2+kk o velikosti 45m2. K apartmánu náleží balkon o velikosti 3m2, který je orientován na jihovýchod. Návštěvníkům je k dispozici i rozsáhlá zahrada a soukromé parkovací místo. Ubytování je kompletně zařízeno.
Ložnice je vybavena dvojlůžkem s dvěma samostatnými lůžky a poskytuje klidný výhled od přírody.
Kuchyň disponuje všemi spotřebiči, indukční varnou deskou a kompletní uživatelskou vybaveností. K využití myčky se poskytuje jen určitý počet kapslí. Návštěvníci mohou také využít např. sendvičovač nebo topinkovač a kávovar na kapsle Tassimo (kapsle si nájemníci musí koupit vlastní).
Rodiče s malými dětmi jistě uvítají možnost využití dětské cestovní postýlky, jídelní židličky a nočníku či redukce na toaletu.
Příjemný pobyt návštěvníkům poskytne i free Wi-Fi.
Všechny prostory jsou nekuřácké, ve vnitřních prostorách nejsou povoleny ani elektronické cigarety. Ty jsou povoleny pouze na balkoně.
Domácí zvířata nejsou povolena.

Gastronomie

Stravování si návštěvníci zabezpečují sami.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN NA BUKOVCE MALMA - Červená Voda

Nejbližší ubytování v Červené Vodě a okolí

Ubytování Červená Voda


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah