APARTMÁNY POD SJEZDOVKOU - Červená Voda

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Pod Sjezdovkou nabízí ubytování nedaleko lyžařské sjezdovky.

APARTMÁNY POD SJEZDOVKOU

Ubytování v apartmánovém domě, nacházejícím se v obci Mlýnický Dvůr, pod Bukovou horou, v blízkosti Ski areálu Červená Voda. Apartmány Pod Sjezdovkou poskytují ubytování pro 2 až 27 osob v 7 apartmánech. Každý apartmán má vlastní balkón s výhledem do okolí. Apartmány se skládají ze vstupní chodbičky, kuchyňky, sociálního zařízení, pokojů a samostatné terasy.

APARTMÁNY POD SJEZDOVKOU ubytování v apartmánu

Apartmány se skládají ze vstupní chodbičky, kuchyňky, sociálního zařízení, pokojů a samostatné terasy.

Sociální zařízení: Každý apartmán má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem.

Vytápění: Plynový kotel.

Doprava, parkování: Parkování je zdarma přímo u objektu.

Stravování: Apartmány jsou vybavené kuchyňkou s lednicí a plotýnkovým vařičem.

Vybavení apartmánu: V ložnicích se nacházejí šatní skříně a toaletní stolky se zrcadlem, v ceně ubytování jsou již zahrnuty lůžkoviny. V každém apartmánu je dále TV, židličky a stolek. Nádobí je k dispozici včetně hrníčků, talířů a základního vybavení pro vaření.

Okolí apartmánu a Červená Voda

Příznivci horských kol a pěší turistiky si v okolí apartmánů přijdou na své.

Rozhledna na Křížové hoře, Červená Voda

Z obce Červená Voda, která se nachází nedaleko apartmánů, můžete krásnou lesní cestou (tzv. "kamínková") vyjít na rozhlednu na Křížové hoře. Tato trasa je velice vhodná i pro děti.

Další rozhlednou v okolí, která stojí za navštívení, je rozhledna na Suchém Vrchu. Je přístupná autem, pěšky i na kole (možno také silniční). Nabízí výhledy na Jeseníky, Ústeckoorlicko a Orlické hory.

Ze Suchého Vrchu vede veliké množství turistických tras. Nejznámější je Jiráskova horská trasa, která Vás povede prakticky po celém hlavním hřebeni. Je značena červenou turistickou značkou. Cesta, která spojuje nejkrásnější partie Orlických hor, byla vyznačena roku 1921 a pojmenována na počest spisovatele Aloise Jiráska.

Muzea

Pokud by Vás sportovní aktivity přece jen unavily, můžeme doporučit vydat se na prohlídku několika muzeí. První najdete ve městě Králíky, další v Letohradě. Jedná se o Muzeum řemesel a zajímat bude nejen děti. Součástí muzea je i restaurace.

V okolí apartmánů je také množství cyklostras.

Nedaleko je také SKIPARK Buková hora. Tento areál je na evropské úrovni. Raritou zde je jediná vyhřívaná čtyřsedačová lanovka v republice.

Na své si u nás přijdou i běžkaři. Můžete začít ve SKIPARKU Buková hora. Zde se nechejte vyvézt lanovkou na vrchol Bukové hory. A za pouhých 6 minut již nastupujete na upravované běžecké trasy.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY POD SJEZDOVKOU - Červená Voda

Nejbližší ubytování v Červené Vodě a okolí

Ubytování Červená Voda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah