PENZION MLÝNICKÝ DVŮR - Červená Voda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný Penzion Mlýnický Dvůr se nachází v Orlických horách, v obci Mlýnický Dvůr.

Oceníte zde pohodu malé a klidné lokality, ale i výhodu blízkého Skiareálu Červená Voda. Budova byla v nedávné době zrekonstruována s cílem poskytnout zájemcům maximální pohodlí a zároveň zachovat stylový vzhled domu.

Ubytování tvoří rodinné apartmány. Byty jsou prostorné s jednou nebo dvěma místnostmi. Zcela vyhoví potřebě jedinců, manželských párů nebo skupin. Nabízíme také větší byt pro 8 osob, kde je součástí i obývací kuchyň a předsíň.

Při teplém počasí je možnost posezení v kryté pergole s grilem, kousek od pergoly se dále nachází pro malé návštěvníky houpačka s prolézačkou. Příjezd autem k penzionu je vždy bezproblémový, místní komunikace je udržována i v zimním období. Možnost parkování je přímo u budovy.

PENZION MLÝNICKÝ DVŮR ubytování v pensionu

Všechny byty je možno na požádání doplnit přistýlkou. Byty mají vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, TV, DVD, kuchyní, lednicí, vařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a kuchyňským vybavením na vaření.

Penzion nenabízí pokojovou službu během pobytu! ! Apratmán pro Vás bude nachystán před pobytem tak, aby vše vystačilo do konce ubytování. V průběhu se tedy o apartmán staráte sami. V případě potřeby, je každý apartmán vybaven uklidovými prostředky, včetně odpadkových pytlů.

Rezervovat ubytování v PENZION MLÝNICKÝ DVŮR - Červená Voda

Nejbližší ubytování v Červené Vodě a okolí

Ubytování Červená Voda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah