CHALUPA NA FAŘE - Červená Voda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa na Faře nabízí ubytování v Orlických horách.

Chalupa na Faře se nachází v malé obci Mlýnický Dvůr na rozhraní Orlických hor a  Jeseníků. Chalupa je přizpůsobena jak k letnímu, tak k zimnímu pobytu pro až 16 osob ve čtyřech pokojích + 8 lůžek v podkroví - vhodné pro děti. Fara je pronajímána jako celý objekt s vyhrazenými prostory pro majitele (tj. privat), majitel je přítomen vždy pouze na dobu nezbytně nutnou. Hosté mohou využít také saunu, venkovní posezení, gril, dětské hřiště, venkovní bazén (5×3 m), velkou travnatou plochu vhodnou pro míčové hry, garáž na kola / lyže. Parkování pro 4 automobily přímo u objektu. Wifi připojení k internetu.

CHALUPA NA FAŘE ubytování v chalupě

Chalupa s celkovou kapacitou až 24 lůžek je plně vybavena, v přízemí najdete společenskou místnost s krbem, vybavenou kuchyň, spižírnu, sklep, koupelnu. V patře jsou k dispozici 4 ložnice (každá s umyvadlem na pokoji), 4 koupelny a 2× WC, v podkroví je dalších 8 lůžek bez sociálního zařízení.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. K dispozici je plně vybavená kuchyň, obchod s potravinami je v obci. Nejbližší restsaurace je vzdálena cca 1 km u sjezdovky.

Okolí chalupy a Červená Voda

Chalupa se nachází na rozhranní Orlických hor a Jeseníků. Prostředí je vhodné pro turistiku a cyklistiku. V zimních měsících je nedaleko v provozu Skiareál Buková hora.

Rezervovat ubytování v CHALUPA NA FAŘE - Červená Voda

Nejbližší ubytování v Červené Vodě a okolí

Ubytování Červená Voda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah