APARTMÁN JEŽEK - Červená Voda

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmán Ježek nabízí příjemné ubytování v apartmánovém domě v obci Červená Voda v Orlických horách. Pro naše hosty nabízíme plně vybavený apartmán přímo v bezprostředním dosahu komplexní sítě lyžařských tratí areálu SKI RESORT BUKOVKA a SKI areálu ČENKOVICE. Před ubytováním je k dispozici parkovací stání přímo pro apartmánové hosty, dům disponuje lyžárnou, která v létě slouží jako kolárna.

APARTMÁN JEŽEK ubytování v apartmánu

Apartmán disponuje jednou ložnicí, která je vybavena manželskou postelí a dvěma jednolůžkovými postelemi. V kuchyni / spol. místnosti se nachází rozkládací gauč.

Okolí apartmánu a Červená Voda

​Nabízíme příjemné ubytování v apartmánovém domě v obci Červená Voda v Orlických horách. Apartmán se nachází na nádherném místě přímo pod sjezdovkou HORSKÝ RESORT BUKOVÁ HORA, který je vyhledáván lyžaři, snowboardisty i skialpinisty. Místo je pro svoji jedinečnou polohu vyhledávané i během zbytku roku. Na své si zde přijdou cyklisti, pěší i vyznavači adrenalinu - možnost zapůjčení horských kár, koloběžek, elektrokol, či nové pumptrackové dráhy

Rezervovat ubytování v APARTMÁN JEŽEK - Červená Voda

Nejbližší ubytování v Červené Vodě a okolí

Ubytování Červená Voda


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah