HP APARTMÁNY - Červená Voda

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány nabízí dokonalé zázemí pro vaši dovolenou. Nachází se přímo u sjezdovky a díky tomu je zde nádherný výhled na okolní přírodu. To není jediné, co zde můžete zažít. V této oblasti můžete skvěle relaxovat, chodit na výlety nebo si najít sportovní vyžití, které vás bude nejvíce naplňovat. Sportovních aktivit si lze užít dostatek jak v letním, tak zimním období.

Náš apartmánový dům se nachází v překrásném prostředí Orlických hor a je umístěn v skiareálu Buková Hora v Červené Vodě a Čenkovice, které jsou propojeny. Naše apartmány jsou v přímé blízkosti nástupní stanice vleku, (100m).
Je zbudován v roce 2021 v moderním stylu a jeho 10 apartmánů poskytuje perfektní zázemí pro rodinou rekreaci v létě i zimě. Luxusní vybavení kuchyně a pokojů uspokojí i náročnou klientelu. Předností našeho apartmánového domu, oproti ostatním, je jeho unikátní umístění v skiareálu Buková hora. Není zatížen žádnou jinou přímou nemovitostí, která by rušila jeho neskutečné výhledy do přírody. Vyhřívané a uzamykatelné lyžařské skřínky, kolárna pro uložení kol a parkoviště u apartmánu je zdarma. Okolí Červené Vody nabízí spoustu atrakcí a vyžití, jako areál Dolní Morava, termální lázně, Velké Losiny atd. , které stojí za to navštívit.

HP APARTMÁNY ubytování v apartmánu

Ubytování v apartmánu
HP apartmány nabízí ubytování pro 56 osob v 10 apartmánech.
Rozdělení objektu: zobrazit 10 jednotekLožnice a pokoje:
2× samostatný apartmán 3+kk v přízemí, každý pro 7 osob a možností přistýlky, s dvěma ložnicemi a obývacím pokojem s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou. 1. ložnice - 1 manželská postel+ 2 samostatné postele. 2. ložnice - 1 manželská postel+ 1 samostatná postel. Součást každého apartmánu je výbava - pro malé děti (dětská postýlka, nočník, stupátko, redukce na WC a dětské nádobí).
Součásti každého apartmánu jsou lůžkoviny, povlečení, osušky, ručníky a základní toaletní potřeby.
4× samostatný apartmán 2+kk v 1. patře, každý pro 4 osoby a možností přistýlky, s jednou ložnicí a obývacím pokojem s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou. 1. ložnice - 1 manželská postel+ 2 samostatné postele. Součást každého apartmánu je výbava - pro malé děti (dětská postýlka, nočník, stupátko, redukce na WC a dětské nádobí).
Součásti každého apartmánu jsou lůžkoviny, povlečení, osušky, ručníky a základní toaletní potřeby.
4× samostatný apartmán 2+kk v 2. patře, každý pro 4 osoby a možností přistýlky, s jednou ložnicí a obývacím pokojem s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou. 1. ložnice - 1 manželská postel+ 2 samostatné postele. Součást každého apartmánu je výbava - pro malé děti (dětská postýlka, nočník, stupátko, redukce na WC a dětské nádobí.
Součásti každého apartmánu jsou lůžkoviny, povlečení, osušky, ručníky a základní toaletní potřeby.
Sociální zařízení:
Součást každého apartmánu je koupelna s sprchovým koutem a WC. Apartmány v přízemí mají navíc 1 samostatné WC.
Vytápění:
Podlahové vytápění v celém objektu.

Recepce

NON-STOP

Gastronomie

Stravování
je možnost objednání, snídaní, polopenze, nebo plné penze u jiného poskytovatele v restauraci Skiareálu ve vzdálenosti 150m od apartmánu.

Okolí apartmánu a Červená Voda

Výlety, atrakce, zábava
Dolní Morava, přehrada Pastviny, termály Velké Losiny, vojenské muzeum Králiky, rozhledna Suchý vrch, muzeum papíru Losiny, aquapark Šumperk, vojenská tvrz Bouda, a nespočet vojenských bunkrů v okolí a desítky dalších možností zábavy.
Možnosti koupání: Velké Losiny - termály, Štíty - Acrobat Park, koupaliště Králíky, koupaliště Jablonné nad Orlicí, koupaliště Ruda nad Moravou, koupaliště Bludov - Vlčí Důl, Lanškroun - Dlouhý rybník, přehrada Pastviny, koupaliště Šumperk - Bratrušák, koupaliště Letohrad, bazén Mezilesí, bazén Zábřeh, bazén Šumperk - Aquacentrum, koupaliště Písečná - Rubínek, aquapark Žamberk.
Blízká lyžařská střediska: Červená Voda - Buková hora, Heroltice, Čenkovice, Ovaz Výprachtice, Šanov, Bystřec, Cotkytle - Gansberg, Panorama - Štědrákova Lhota, Turek, Zborov, Jablonné nad Orlicí - Malák.
Turistické cíle v okolí: Suchý vrch.
Mlýnický Dvůr - tipy na výlet

Rezervovat ubytování v HP APARTMÁNY - Červená Voda

Nejbližší ubytování v Červené Vodě a okolí

Ubytování Červená Voda


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah