APARTMÁNY ADOMI - Dolní Bečva

Více o apartmánu

Popis ubytování

Zveme vás do nově vybudovaných apartmánů v malebné vesničce Dolní Bečva, která leží pod horou Radhošť.

Apartmánový dům se nachází na okraji obce ve čtvrti zvané & . 34; Pod Štrčkem& . 34; . Nabízí komfortní ubytování pro dovolenou s dětmi, rodinou a přáteli.

Celoročně nabízíme útulné ubytování pro 9 hostů ve dvou apartmánech.

V celém objektu nechybí WiFi připojení.

Slunečné dny si můžete užívat na wellness terase, která disponuje vyhřívaným nerezovým bazénem s přelivem, protiproudem a perličkovou lavicí. Součástí terasy je whirlpool Careta s posezením, lehátky a slunečníkem. Na terasu se dostanete přímo z apartmánu v přízemí přes prosklenou zimní zahradu.

Rezervujte si pobyt v srdci Beskyd a prožijte u nás příjemné chvíle. Těšíme se na Vás!

APARTMÁNY ADOMI ubytování v apartmánu

Popis apartmánu

Apartmány ADOMI nabízí ubytování pro 1 až 9 osob ve 2 apartmánech.

Rozdělení objektu:

Apartmán přízemní

apartmán 2+3 | počet ložnic: 1

Apartmán v podkroví

apartmán 4+0 | počet ložnic: 2

Ložnice a pokoje:

Přízemní apartmán 2+kk: Vybavení kuchyně: plně vybavena kuchyně včetně nádobí a spotřebičů. Kuchyň vybavena - trouba, mikrovlna trouba, sklokeramická deska, kávovar Nespresso, varna konvice, toustovač, topinkovač, optigril, lednice s mrazákem, ponorný tyčový mixer, smoothie mixer, elektrická pánev na palačinky, myčka. Koupelna: sprchový kout, toaleta, ručníky, osušky, župany, fén. Obývací pokoj s jídelnou - sedací souprava k dennímu spaní, konferenční stolek, jídelní stůl a 4 židle. Zimní zahrada: sedací souprava, konferenční stolek, smart TV. Ložnice - manželské postel s kvalitnímu matracemi 180×200 cm, TV, rozkládací křeslo, šatní skříň.

Podkrovní apartmán 3+kk, se sdílenou venkovní terasou: Kuchyň plnohodnotně vybavená spojená s obývacím pokojem. Koupelna se sprchovým koutem a WC. Ložnice 1: manželská postel s kvalitními matracemi 180×200 cm, TV, šatní skříň. Ložnice 2 - 2× boxpringova postel 90×200 cm s kvalitní matraci, komoda, křeslo, TV.

Sociální zařízení:
Každý apartmán disponuje velkou koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Ručníkový servis, pro vnitřní a venkovní prostory k bazénu je v ceně ubytování. Pro dospělé osoby jsou k dispozici župany.

Fén je součástí každé koupelny.

Vytápění:
Apartmány jsou vytápěny elektrickým podlahovým topením.

Doprava, parkování:
Parkování pro 2 automobily je zajištěno přímo před domem.

Stravování

Stravování vlastní, jelikož každý apartmán disponuje kuchyní plně vybavenou vším, co budete potřebovat k přípravě jídel. Vybavení kuchyně - sporák s varnou deskou, myčka, lednička s mrazákem, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, toustovač, topinkovač, elektrický gril, tyčový mixér, smoothie mixér a kávovar Nespresso Vertuo včetně kapslí. K dispozici je i základní koření. Čajový servis máte k dispozici během celého pobytu.

Vybavení apartmánu

Společná pergola pro oba apartmány s posezením, zahradním jídelním setem, sedací soupravou a grilem pro minimálně 10 osob.

Venkovní wellness terasa 70m sdílená pro oba apartmány. Nerezový vyhřívaný bazén s protiproudem a perličkovou lavici 6×3 mx135cm. Whirlpool Careta pro 4 osoby.

Stylově zahradní posezení, lehátka, křesla, posezení pro děti. Slunečník.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ADOMI - Dolní Bečva

Nejbližší ubytování v Dolní Bečvě a okolí

Ubytování Dolní Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah