PENZION BESKYD - Dolní Bečva

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion BESKYD se nachází na Dolní Bečvě pod horou Radhošť v malebném prostředí Moravskoslezských Beskyd.
Parkování je možné na vlastním uzavřeném parkovišti zdarma (pozn. v zimě parkování na místní komunikaci před penzionem).
Pro děti je připraveno menší hřiště, které nabízí pískoviště, hrací domeček.
Připojení k internetu je dostupné v celém objektu prostřednictvím bezdrátové sítě.

PENZION BESKYD ubytování v pensionu

3lůžkový pokoj
Na pokoji se nachází vlastní sociální zařízení, lednička, varná konvice, hrníčky a talířky. Internetové připojení přes wi-fi přímo na pokoji.
Apartmán s vlastní terasou - 4lůžkový
Apartmán má 2 samostatné pokoje, vlastní zastřešenou terasu s posezením, kuchyňku s plotýnkovým vařičem, varnou konvicí, ledničkou, a mikrovlnnou troubou. Sociální zařízení je na pokoji. Internetové připojení přes wi-fi.
Apartmán s balkónem a výhledem do zahrady - 4lůžkový
Apartmán má 2 místnosti, v jedné z místností je plně vybavená kuchyňka s plotýnkovým vařičem, varnou konvicí, ledničkou. Sociální zařízení je na pokoji. Internetové připojení přes wi-fi. Součástí pokoje je balkón s posezením.
2 lůžkový pokoj s terasou
Dvoulůžkový pokoj je s terasou a vlastním sociálním zařízením. Disponuje samostatným vstupem. K dispozici lednice, varná konvice, hrníčky, talíře, aj. Internetové připojení přes wifi.
Studia
Obytná místnost s dvojlůžkem + možnost 1-2 přistýlek, s balkonem, vlastním soc. zařízením a kuchyňskou linkou s vybavením (mikrovlnná trouba, vařič, varná konvice, lednice, základní nádobí). Internetové připojení přes wifi.

Okolí pensionu a Dolní Bečva

Okolí penzionu nabízí pestré sportovní vyžití v zimě i v létě, je protkáno sítí běžeckých tratí a lyžařských sjezdovek s lanovkami. Milovníky pěší turistiky potěší množství značených turistických cest, z nichž nejznámější vedou na Pustevny, Radhošť či na Soláň. Nedaleký Rožnov p. R. láká návštěvníky především Valašským muzeem v přírodě a mnohými kulturními akcemi.

Rezervovat ubytování v PENZION BESKYD - Dolní Bečva

Nejbližší ubytování v Dolní Bečvě a okolí

Ubytování Dolní Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah