KOLIBA POD HORŮ - Dolní Bečva

  • 3. foto
  • 4. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Koliba Pod Horů nabízí ubytování v obci Dolní Bečva, která díky své strategické poloze potěší všechny milovníky cyklistiky, turistiky, houbaření a sjezdového lyžování.

Koliba Pod Horů nabízí ubytování v pěti dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s přistýlkou. Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou s toaletou. Spokojeni budou nejen vyznavači folkloru při sobotních pravidelných cimbálových večerech (popř. letních country večerech v grilu), ale i cyklisti, turisti, houbaři a milovníci sjezdového lyžování pro strategickou polohu místa, ve kterém se koliba nachází.

Příjemně Vás překvapí nejen výtečná tradiční valašská kuchyně s rychlou obsluhou, ale i snadné zaparkování a letní posezení na zahrádce, či v přilehlém dřevěném grilu. K dispozici je ohniště k opékání. Myslíme i na vaše malé ratolesti, které se mohou zabavit na louce s houpačkami. Zajímavostí jsou určitě i dvě krásné kladrubské kobylky. Rádi pro Vás připravíme rodinné oslavy, svatby i jiné akce, u kterých po dohodě zajistíme cimbálovou muziku či jakýkoliv jiný hudební doprovod.

Samozřejmostí je možnost úschovy kol i lyží a pamatujeme i na Vaše psí miláčky, které si po dohodě můžete vzít s sebou. Bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je též samozřejmostí.

Parkoviště je v těsné blízkosti koliby a na noc se areál zavírá.

Gastronomie

V restauraci, která pojme až 80 hostů, Vás pohostíme tradičními valašskými jídly i minutkami. V naší kachlové peci lze v podzimních a zimních měsících na objednávku připravit naše speciality např. : jehněčí, selátko, husu. Pokud počasí dovolí, je pro naše hosty připravena venkovní zahrádka s obsluhou. Dle dohody lze v letních měsících využít příjemného posezení v dřevěném grilu, kde Vaše chuťové pohárky uspokojí šťavnaté staeky. I zde jsme schopni pružně reagovat na Vaše přání a je v našich silách uspořádat zde i netradiční akce typu pečení prasat, kuřat, ryb a jiné. .

Po dohodě nabízíme možnost polopenze i plné penze.

Okolí pensionu a Dolní Bečva

Obec Dolní Bečva nabízí ve svém okolí spousty jak letních, tak zimních možností. Navštívit můžete Valašské muzeum v přírodě Rožnov pod. R. , Valašskou dědinu Zubří, výchozí body turistických značek směr Radhošť – Pustevny, Soláň aj. , adrenalinový park, golf či umělou horolezeckou stěnu. V zemních měsících můžete vyrazit do nedalekých lyžařských středisek Bílá, Kamenný most, Mezivodí, Rališka, Soláň a Pustevny.

Rezervovat ubytování v KOLIBA POD HORŮ - Dolní Bečva

Nejbližší ubytování v Dolní Bečvě a okolí

Ubytování Dolní Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah