UBYTOVÁNÍ V BESKYDECH - Dolní Bečva

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Poznávejte Beskydy a jejich okolí a vracejte se do příjemného prostředí apartmánu, který Vám nabízíme k pronájmu po celý rok. Samostatná bytová jednotka o dvou pokojích s kuchyní (2+KK) je umístěna v nově postaveném bytovém domě, kolaudovaném v roce 2012. Ubytování je ideální pro rodinu s dětmi, nebo pro 4 dospělé osoby.

Apartmán se nachází přímo v obci Dolní Bečva, nedaleko éd Rožnova pod Radhoštěm.

Veškeré vybavení včetně nábytku je zcela nové. Vstup do bytu je samostatný, vstupní chodba s šatní skříní, věšáky, samostatná koupelna s vanou samostatně umístěný záchod s umývadlem. Kuchyně - vybavená vším potřebným pro přípravu stravy - lednička s mrazícím boxem, varná indukční deska, teplovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, varná konvice, nádobí, ... Obývací pokoj je vybaven novým nábytkem, rozkládací sedací soupravou, která slouží také ke spaní 2 osoby. K dispozici je LCD televize a rádio. Ložnice - je vybavena novým nábytkem - dvoulůžkem, skříní s úložným prostorem. Vytápění všech místností je pomocí přímotopů a tak si teplotní režim můžete sami nastavit podle vlastní potřeby. Balkon k příjemnému posezení na vzduchu, například u kávy či skleničce vína, je vybaven stolem a dvěma stoličkami. Nemusíte tedy ani opouštět byt a přesto si můžete užít čistého beskydského ovzduší.

UBYTOVÁNÍ V BESKYDECH ubytování v apartmánu

Plně vybavený apartmán s kuchyňským koutem.

K dispozici je komfortně vybavený byt 2+kk - ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatnou koupelnou a samostatným WC.

Recepce

Není k dispozici recepce, k dispozici je přímé telefonické spojení na majitele objektu, který je k dispozici.

Gastronomie

V okolí najdete pěkné hospůdky, nebo si prostě uvařte sami. na co máte chuť. K dispozici je vám plně vybavená kuchyně s moderními přístroji a gastronomickými pomůckami.

viz.

Okolí apartmánu a Dolní Bečva

Dolní Bečva leží 5 km východně od "Rožnova pod Radhoštěm, známého především Valašským muzeem v přírodě. Dolní Bečva je v archivních pramenech zmíněna poprvé roku 1597, samostatnou obcí se stává o třináct let později. Obec je poměrně rozsáhlá, nachází se na horním toku Rožnovské Bečvy a rozkládá se v nadmořské výšce od 427 – 800 m. Celá oblast vyniká mnoha příležitostmi sportovních a rekreačních aktivit pro dospělé i pro děti. Ideální poloha Dolní Bečvy umožuje provozovat Vaše aktivity na jaře, v létě, na podzim i v zimě.

viz.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ V BESKYDECH - Dolní Bečva

Nejbližší ubytování v Dolní Bečvě a okolí

Ubytování Dolní Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah