PENZION ADÉLA - Dolní Bečva

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Adéla v  Rožnově pod Radhoštěm, malebném městě Valašska, nabízí komfortní a pohodlné ubytování pro všechny věkové kategorie. Nachází se v klidné části Moravskoslezských Beskyd, na samém okraji Rožnova p. R. , v těsné blízkosti golfového hřiště. Kolem penzionu protéká řeka Bečva, kterou současně lemuje atraktivní cyklostezka se stejným názvem - Bečva.

Penzion Adéla se nachází v klidné lokalitě na samém okraji Rožnova, pouhých 2,4 km od Valašského muzea v přírodě a 3 km od centra Rožnova. Nabízí ubytování v nových, komfortních apartmánech a studiích o celkové kapacitě 33 míst.

Všechny pokoje jsou vybaveny velkou manželskou postelí a rozkládací sedačkou, kuchyňským koutem s varnou deskou, rychlovarnou konvicí, mikrovlnkou, ledničkou a základním nádobím, koupelnou se sprchovým koutem, TV s plochou obrazovkou, WIFI připojením. Hostům je k dispozici bezplatné parkoviště přímo u penzionu, uzamykatelná lyžárna/kolárna, tenisový kurt či za poplatek golfové hřiště.

PENZION ADÉLA ubytování v pensionu

Nabízíme ubytování v celkem pěti studiích, dvou apartmánech a jednom dvoupokojovém rodinném apartmánu - každý z pokojů je specifický a pojmenovaný po jedné z místních dominant

Studio Pustevny: 35m2 
Studio Soláň: 44m2
Rodinný apartmán Radegast 80m2
Apartmán Lysá Hora: 51m2
Apartmán Radhošť: 54m2
Studio Smrk: 44m2
Studio Černá hora: 44m2
Studio Javorník: 44m2

Recepce

bezkontaktní recepce, provoz nonstop

Gastronomie

K dispozici je na každém pokoji vybavený kuchyňský kout pro přípravu vlastních jídel.

Okolí pensionu a Dolní Bečva

Penzion je ideálním výchozím bodem pro pěší a cykloturistiku – v těsné blízkosti prochází cyklostezka Bečva, v dosahu jsou rovněž oblíbené Pustevny, Radegast či Lysá Hora. V zimním období hosté uvítají běžkařské trasy a nedaleká lyžařská střediska na Rališce, Grúni a dalších. Za návštěvu rovněž stojí muzeum Tatra v Kopřivnici, město Štramberk nebo hrad Hukvaldy.

Rezervovat ubytování v PENZION ADÉLA - Dolní Bečva

Nejbližší ubytování v Dolní Bečvě a okolí

Ubytování Dolní Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah