SPORT AREÁL SAMOPŠE - Rataje nad Sázavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Sport-areál Samopše je klidné místo obklopené řekou Sázavou. V budovách se společenskou místností a soc. zařízením nabízí - 4 lůžkové pokoje. Celková kapacita je 240 lůžek. Velký členitý areál je možné využít pro stany, karavamy a i pro spoustu různých sportovních aktivit. Potkávají se zde vodáci, turisté, rodinné oslavy, školní výlety i firemní akce. Pořádají se tu motosrazy, výstavy psů i koncerty. Pro ubytované i pouze procházející je tu restaurace s českou domácí kuchyní. Ke sportovní relaxaci nabízíme fotbalové a volejbalové hřiště, dětské sportoviště, koupání v Sázavě, možnost si zapůjčit lodě nebo rafty (na objednání), kulečník, fotbálek, šipky, stolní hry atd... Parkování lze jak vedle budov, tak i u stanů. Domácí mazlíčci jsou vítáni.

SPORT AREÁL SAMOPŠE ubytování v rekreačním zařízení

Dvoulůžkové až čtyřlůžkové pokoje se standardním vybavením (manželská postel nebo jednolůžkové postele, skříň, stolek, židle) pánské, dámské sociální zařízení a společenská místnost.
KEMP nabízí: teplá voda pro ubytované osoby zdarma. Před stavbou stanů se informujte na recepci.

Gastronomie

Na začátku areálu se nachází stylová restaurace s letní terasou s výhledem na řeku. Vaříme tradiční česká i mezinárodní jídla. Připravujeme poctivá domácí jídla z čerstvých surovin. Snídaně, obědy a večeře – dle aktuálního jídelního a nápojového lístku v restauraci.
Mezi další služby, které restaurace nabízí, patří zajištění občerstvení při školeních, firemních či teambuildingových akcích. Rovněž připravíme různé druhy rautů, večerní grilování, cofee-break apod. Také u nás můžete uspořádat rodinné oslavy a svatební hostiny.
Restaurace s barem – 60 místSamoobslužná restaurace – 120 místLetní terasa – 30 místVenkovní posezení v areálu

Rezervovat ubytování v SPORT AREÁL SAMOPŠE - Rataje nad Sázavou

Nejbližší ubytování v Ratajích nad Sázavou a okolí

Ubytování Rataje nad Sázavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah