PARKHOTEL ČESKÝ ŠTERNBERK

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Parkhotel Český Šternberkse nachází v líbezném údolí řeky Sázavy, přímo naproti hradu Český Šternberk. K dispozici je 19 pokojů s vlastními koupelnami, v části z nich Vás okouzlíme pohledem na hrad, zahrady a řeku.

Hotel je tím pravým místem pro odpočinek, sportovní vyžití či uspořádání svateb, rodinných nebo firemních oslav. Výletní restaurace s venkovní terasou.

K procházkám a piknikům zve také nádherný francouzský park založený Annou Marií Amabilií rozenou ze Sternberga v 1. polovině 18. století. K dispozici jsou venkovní hřiště, prostory pro grilování, parkoviště a zázemí pro cyklisty, turisty a vodáky.

PARKHOTEL ČESKÝ ŠTERNBERK ubytování v hotelu

V našem Parkhotelu Český Šternberk máme k dispozici 19 nově zrekonstruovaných pokojů, které nabízíme k ubytování po celý rok. K dispozici je 50 lůžek ve dvou, třech a čtyřlůžkových pokojích. Pokoje se nachází v prvním a druhém patře a většina z nich nabízí romantický pohled na hrad Český Šternberk, krásný park a řeku Sázavu.

Recepce

Recepce Parkhotelu je otevřena od 09:00 do 15:00, pro pozdější příezdy dle domluvy.

Gastronomie

Nově pro Vás vaříme ze sezónních surovin, můžete se tak těšit každý týden na nové menu.

Okolí hotelu a Český Šternberk

Okolí Parkhotelu dominuje hrad Český Šternberk, jeden z mála hradů, na kterém se žije a na jehož nádvoří naleznete nejen jedinečný výhled, ale také skvělou kavárnu. Pro sportovní nadšence je pod hradem půjčovna lodí, kol a koloběžek. Čeká Vás také síť cyklostezek a mnoho turistických cílů, jako například rozhledna Špulka nebo statek Prak.

Rezervovat ubytování v PARKHOTEL ČESKÝ ŠTERNBERK

Nejbližší ubytování v Českém Štemberku a okolí

Ubytování Český Šternberk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah